Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Επιτυχημένη η συμμετοχή της Π.Κ.Μ. στο 3ο Φεστιβάλ Γάλακτος και Τυριού - Θα είναι η τιμώμενη Περιφέρεια στο 4ο Φεστιβάλ

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο 3ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 21-23 Οκτωβρίου 2011 στο
Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα.
Η παρουσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ήταν υποδειγματική και κατά κοινή ομολογία διοργανωτών και εκθετών δικαίως κέρδισε την διάκριση να είναι η τιμώμενη Περιφέρεια για το 4ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού. Επίσης οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν στο φεστιβάλ υπό την αιγίδα της ΠΚΜ απέσπασαν πληθώρα βραβείων και μεταλλίων, γεγονός που αποδεικνύει το υψηλό τους επίπεδο και την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων τους.
Στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας φιλοξενήθηκαν γαλακτοκομικές επιχειρήσεις από όλη την περιοχή, οι οποίες ανταποκρίθηκαν στο ανοιχτό κάλεσμα της Περιφέρειας προς όλες τις συναφείς επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός των ορίων της.
Ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Ευθυμιάδης συνεχάρη τους συμμετέχοντες για την άψογη παρουσία τους και ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.