Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ένα βήμα πριν την εξιχνίαση απαγωγής πανελίστα


Την υπόθεση του γνωστού πανελίστα που έπεσε θύμα απαγωγής στο κέντρο της Αθήνας δυο μήνες πριν ερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

Σήμερα οι άντρες της αστυνομίας φαίνεται να βρίσκονται ένα βήμα πριν τη σύλληψη των αδίστακτων
απαγωγέων!

Η σπείρα που κράτησε όμηρο για 16 ημέρες το "χαμογελαστό παιδί της τηλεόρασης" έκανε ένα μοιραίο λάθος. Ένα λάθος που δίνει τη δυνατότητα στους άντρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών να εξιχνιάσουν την υπόθεση που σημάδεψε το νεαρό δημοσιογράφο.

Μετά τη βίαιη αρπαγή του από κουκουλοφόρους έξω από το σπίτι του, τις επίπονες διαπραγματεύσεις με τη μητέρα του για τα λύτρα και την απελευθέρωσή του σε ερημική περιοχή της Αθήνας, είχε υποστεί σοκ. Πρώην συνεργάτης του που δούλευε μαζί με του τότε στην εκπομπή μιλάει στο Σταρ για τη νέα του ζωή του πανελίστα, ο οποίος μάλιστα πήγε και σε ψυχολόγο για να ξεπεράσει το σοκ.

«'Εχει επιστρέψει στην Κύπρο. Δε θέλησε σε καμία περίπτωση να μείνει πάλι πίσω στην Αθήνα γιατί έχει υποστεί τεράστιο σοκ. Προσπαθεί να συνέλθει, προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή. Έχει πιάσει δουλειά σε ένα μεγάλο κανάλι της Κύπρου, μια πολύ καλή δουλειά. Θέλει να τα αφήσει όλα πίσω του. Αυτό γνωρίζουμε εμείς και είναι λίγο καλύτερα ψυχολογικά απ΄ότι ήταν τότε.»


Σε ερώτηση αν θέλει να φύγει από την Ελλάδα, πρώην συνεργάτης του πανελίστα απαντά πως «Φοβάται και για τον λόγο αυτό Άλλαξε τηλέφωνο, θέλησε να αφήσει όλα αυτά πίσω του και είμαστε αρκετά απομακρυσμένοι μετά το όλο συμβάν.»

Αυτό που προκαλεί εντύπωση τους άντρες της Ασφάλειας είναι ότι οι απαγωγείς ζήτησαν από την εύπορη οικογένεια του νεαρού πανελίστα 1 εκατ. ευρώ σε μετρητά. Πως ήταν σε θέση να γνωρίζουν την οικονομική κατάσταση των γονιών του που ζουν μόνιμα στην Κύπρο, αν δεν άνηκαν στο φιλικό του περιβάλλον;

Οι έρευνες των διωκτικών αρχών κινούνται σε ένα στενό κύκλο υπόπτων. Είναι θέμα χρόνου να προχωρήσουν σε συλλήψεις.