Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


H συνέντευξη τύπου του Πιερικού Αρχελάου

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η καθιερωμένη, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, συνέντευξη τύπου που παρέθεσε το διοικητικό συμβούλιο του Πιερικού Αρχελάου στους
εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ.

Στην αρχή, ο πρόεδρος του συλλόγου Απόστολος Πόδας που καλωσόρισε τους δημοσιογράφους, αναφέρθηκε στη δραστηριότητα του Πιερικού Αρχελάου, στη δύσκολη οικονομική συγκυρία της χώρας μας γενικά και των ομάδων ειδικά, στην προσπάθεια να σταθεί όρθια η ομάδα που φέτος ο μέσος όρος ηλικίας της είναι τα εικοσιτέσσερα χρόνια και βέβαια στην έμπρακτη στήριξη του κόσμου της Πιερίας.

Επίσης, ο Δημήτρης Πόδας από το δ.σ. αναφέρθηκε στη συνολική προσπάθεια, ο προπονητής Δημήτρης Κυριακού στο τεχνικό μέρος και οι καλαθοσφαιριστές Γιάννης Δαμαλής, Δημήτρης Μαρμαρινός και Κώστας Μπεχλιβάνης στο αγωνιστικό και στην προετοιμασία που έγινε με επιτυχία.

Τέλος, ο Στέλιος Χατζηϊωάννου μίλησε για την επίπονη και αποτελεσματική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες μπάσκετ και όλοι απάντησαν στις ερωτήσεις που έκαναν οι δημοσιογράφοι, οι οποίες περισσότερο επικεντρώθηκαν στη λειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου στο Σιδηροδρομικό Σταθμό.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΚΙΜΠΗ