Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Για να διατηρηθεί το ψάρι



Για να διατηρηθεί το φρέσκο ψάρι:

- Το καθαρίζουμε
- Το πλένουμε κάτω από τη βρύση
- Το στεγνώνουμε
- Το τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο
- Το βάζουμε στο ψυγείο και θα διατηρηθεί για 3 μέρες.
Υπάρχει κι άλλος τρόπος:
- Λιώνουμε 2 κομμάτια ζάχαρη σε μισό λίτρο ξύδι και βουτάμε μέσα ένα πανί
- Ψεκάζουμε το πανί με χοντρό αλάτι
- Τυλίγουμε το ψάρι με το πανί
- Βάζουμε στο ψυγείο και θα διατηρηθεί για 3 μέρες



http://meacolpa.blogspot.com/2011/05/blog-post_14.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FRgUaA+%28MeaColpa%29