Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Αποσύρονται Φλωρίδης - Σαχπατζίδης!


Αποσύρονται Φλωρίδης - Σαχπατζίδης!Τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει για το «προφίλ» των υποψήφιων επενδυτών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε συνέχεια του αποκλειστικού ρεπορτάζ του «Εθνους της Κυριακής», οδηγούν σε «ναυάγιο» την
αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον «Δικέφαλο»!


Την Τετάρτη (6/7) το απόγευμα οι εκπρόσωποι των Φλωρίδη και Σαχπατζίδη ενημέρωσε τη διοίκηση του ΠΑΟΚ ότι αποσύρει τους ορκωτούς ελεγκτές, μία κίνηση που δείχνει οπισθοχώρηση… ολοταχώς και απόσυρση ενδιαφέροντος.
Για σήμερα το μεσημέρι ήταν προγραμματισμένη συνάντηση των προέδρων της ΠΑΕ και του ΑΣ ΠΑΟΚ, Ζαγοράκη και Κατσαρή, παρουσία του Βρύζα και του Βιολίδη, με τον εκπρόσωπο των Φλωρίδη και Σαχπαζίδη, Γιώργο Δεσύλλα.

Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν στοιχεία, που συγκέντρωσε ο ΠΑΟΚ που αφορούν στον Βασίλη Φλωρίδη και σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία δεν ήταν καθόλου… κολακευτικά για τον υποψήφιο «επενδυτή» στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Παρόλα αυτά, όπως τονίστηκε στον εκπρόσωπο των «επενδυτών», Γιώργο Δεσύλλα αν υπάρχει όντως η διάθεση από τους Φλωρίδη και Σαζπατζίδη να βάλουν χρήματα στον ΠΑΟΚ, είναι… ελεύθεροι να το κάνουν.

Σ' αυτό συμφώνησε και ο Ζήσης Βρύζας, ρίχνοντας το μπαλάκι στη μεριά των «επενδυτών».
Ο εκπρόσωπος των «επενδυτών» αιφνιδιαστικέ από τα στοιχεία, που παρουσιάστηκαν και φεύγοντας είπε ότι θα συζητήσει με τους συνεργάτες του.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε τηλεφωνικώς, ότι η πλευρά Φλωρίδη και Σαχπατζίδη αποσύρει τους ορκωτούς λογιστές. Σύμφωνα, επίσης, με πληροφορίες οι υποψήφιοι «επενδυτές» εκνευρίστηκαν με τη διαρροή των πληροφοριών και την παρουσίασή τους και έκαναν λόγο για παρεμπόδιση στην προσπάθειά τους να επενδύσουν στον ΠΑΟΚ.

Πάντως, σύμφωνα με κύκλους των «επενδυτών», το ενδεχόμενο να προχωρήσουν τελικά στην επένδυση που είχαν προαναγγείλει δεν έχει εκλείψει οριστικά. Ωστόσο, πρέπει να σημειώσουμε πως πίσω από τη συγκεκριμένη εξέλιξη «κρύβονται» δύο προεκτάσεις.

Πρώτον, ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται η αποκάλυψη επιβαρυντικών στοιχείων από τη Βουλή για τις υποθέσεις του Βατοπεδίου και των «υποβρυχίων», που εμπλέκουν και το όνομα του κ. Σαχπατζίδη.

Δεύτερον, η υπόθεση έχει και έντονη πολιτική χροιά, αφού στο περιβάλλον του ΠΑΟΚ υπάρχουν συγκεκριμένοι «κύκλοι», που δεν επιθυμούν την ενεργή ανάμιξη των Φλωρίδη και Σαχπατζίδη στα κοινά της ΠΑΕ, που θα τους δώσει και επικοινωνιακή πρόσβαση σε εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλων, που –φυσικά- είναι και ενεργοί ψηφοφόροι.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει εκδηλωθεί κάποια αντίδραση στους παίκτες του ΠΑΟΚ, για τις παραπάνω εξελίξεις, οι οποίοι συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους στο Ντούρβερτ της Ολλναδίας. Αλλωστε, γνωρίζουν πολύ καλά πως αν δεν υπάρξει κάποια θετική (επενδυτικά) αλλαγή στα διοικητικά της ΠΑΕ, δεν έχουν να περιμένουν κάτι περισσότερο από ό,τι ήδη ισχύει στο εσωτερικό της ομάδας.
Νοκ άουτ Παπάζογλου - Αποστολόπουλος

Στο μεταξύ, με δύο προπονήσεις συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Νέο πρόσωπο στο πρόγραμμα είναι ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός ακολούθησε χαλαρό πρόγραμμα, ενώ απόψε αναμένεται και ο Βίκτορ Βιτόλο, που θα μπει από αύριο στις προπονήσεις.

Ωστόσο, ο Σάκης Παπάζογλου και ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος ήταν τα πρώτα... θύματα της προετοιμασίας, με σοβαρότερη την περίπτωση του δεύτερου, που υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο και τέθηκε νοκ άουτ για μία εβδομάδα.

Ο Παπάζογλου αισθάνθηκε ένα σφίξιμο, στον αριστερό τετρακέφαλο και θα χρειαστεί κάποιες μέρες για να το ξεπεράσει. Παράλληλα, στο Ντίσελντορφ ταξίδεψε σήμερα ο Παντελής Κωνσταντινίδης, που είχε επαφή με μάνατζερ κυρίως για περιπτώσεις επιθετικού.

|Ο Λάσλο Μπόλονι περιμένει ακόμη δύο παίκτες, έναν επιθετικό και έναν κεντρικό αμυντικό, για να προχωρήσει στον βασικό αγωνιστικό σχεδιασμό του.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=128707723