Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Το περιβόητο φανελάκι: Ο Δήμαρχος μας έδιωξε από την πόλη!!!

Το περιβόητο φανελάκι!Η κόντρα της ΠΑΕ Καβάλα με τον Δήμο Καβάλας καλά κρατεί...

 Η ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης, που... ξεριζώθηκε από το «Ανθή Καραγιάννη» -καθώς η δημοτική αρχή δεν της παραχωρεί το γήπεδο, ελέω της κόντρας, που ξέσπασε για την κατ ουσίαν συγχώνευση με
τον Ηρακλή και την μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη- έκανε σήμερα προπόνηση στο γήπεδο του Μακεδονικού.
Το περιβόητο φανελάκι!

Η «πρώτη» των «Αργοναυτών» διέφερε ωστόσο από τις υπόλοιπες «πρώτες» των υπολοίπων ομάδων της Superleague. Κι αυτό γιατί όχι μόνο η προπόνηση έγινε σε... ξένο χωράφι, αλλά γιατί οι παίκτες της Καβάλας παρουσιάστηκαν στο γήπεδο με φανελάκια που ανέγραφαν «ο δήμαρχος μας έδιωξε από την πόλη»! Μάλιστα τα μπλουζάκια έφεραν και τη φωτογραφία του Δημάρχου της Καβάλας, Κώστα Σιμιτζή!
«Ο Δήμαρχος μας έδιωξε από την πόλη!»Από την προπόνηση της Καβάλας απουσίαζαν οι Σερζ Ντιέ, Μπέντζαμιν Ονουάτσι, Φερέϊρα Ντουγκλάο και Τζαμάλ Αμπντούν, ενώ οι Χργκόβιτς και Καρντοσο θα επιστρέψουν στην Ελλάδα το βράδυ της Τετάρτης.
Η «πρώτη» πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του γενικού αρχηγού της ομάδας, Κώστα Τσαλίκη, ενώ το «παρών» έδωσε κι ο Σταύρος Ψωμιάδης.
Ψωμιάδης: «Προπονητής ξένος ως το τέλος της εβδομάδας»
Δηλώσεις έκανε ο Σταύρος Ψωμιάδης μετά το τέλος της προπόνησης αναφερόμενος στον προπονητή, το γηπεδικό και το όνομα της Καβάλας:
«Η ομάδα θα αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη. Εχω έρθει σε προφορική συμφωνία να παίζει στο γήπεδο του Μακεδονικού. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που είμαστε εδώ. Για δεύτερη έδρα θα δούμε. Θα συνομιλήσω με τους ανθρώπους της ΕΠΟ να δούμε ποια γήπεδα στη Θεσσαλονίκη πληρούν τις προϋποθέσεις.
Ο Δήμαρχος Καβάλας κάθε χρόνο λέει θα τα βρούμε και μετά αλλάζει άποψη. Οι Αμπντούν, Ντουγκλάο και Ονουάτσι, είναι σε διαπραγμάτευση για την μεταγραφή τους. Ο προπονητής θα έχει κλείσει κατά πάσα πιθανότητα ως το τέλος της εβδομάδας και θα είναι ξένος.
Η ΠΑΕ Καβάλα είναι πρόθυμη να μεταφέρει δωρεάν τον κόσμο της Καβάλας κάθε Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Το μόνο που θα τους κοστίσει, είναι χρόνος». Για το θέμα του ονόματος της ομάδας είπε: «Δεν υπάρχει αλλαγή ονόματος, μόνο έδρας».

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=16330&subid=2&pubid=128707719