Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Τα βρήκαν σε όλα Αδαμίδης - Χιμένεθ!

Έγινε η συνάντηση Αδαμίδη - Χιμένεθ, αλλά και Γκρέταρσον - Συμφωνήθηκαν όλα όσα πρέπει και να συνεχίσουν μαζί και τη νέα σεζόν, σε μία συζήτηση που κράτησε 3 ολόκληρες ώρες
Περίπου 3 ώρες κράτησε η προγραμματισμένη για σήμερα (26/5) συνάντηση μεταξύ Μανόλο
 Χιμένεθ και Σταύρου Αδαμίδη, παρουσία και Άρναρ Γκρέταρσον. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν αυτό που από χθες είναι γνωστό: Ότι δηλαδή συνεχίζουν μαζί και τη νέα σεζόν, με τον Ισπανό να φεύγει για την πατρίδα του και να γυρίζει όταν πρέπει προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία. Παράλληλα με την παραμονή του στην Ισπανία, ο Χιμένεθ θα ασχολείται και με μεταγραφικά θέματα τα οποία συμφώνηθηκαν στη συνάντηση που υπήρξε. Όπως τονιζόταν από την πλευρά της ΑΕΚ, πρόεδρος και προπονητής συμφώνησαν το μπάτζετ για μεταγραφές να είναι συγκεκριμένο (χωρίς να το δημοσιοποιούν). Πληροφορίες πάντως θέλουν να μην είναι μεγάλο (πώς θα μπορούσε άλλωστε με τα τόσα οικονομικά προβλήματα που έχει η ομάδα) με την ΑΕΚ να στρέφεται σε περιπτώσεις Ελλήνων παικτών (Κοντοές, Γεωργιάδης κ.α.), αλλά και την απόκτηση κάποιων παικτών από το εξωτερικό ελεύθερων ή ακόμα και δανεικών.
Η ουσία της συνάντησης λοιπόν είναι ότι Αδαμίδης - Χιμένεθ συμφώνησαν το μπάτζετ να μην υπερβεί καθόλου τον σημερινό προγραμματισμό που δημιουργήθηκε- ακόμα μάλιστα κι αν βρεθεί κάποια καλή περίπτωση παίκτη. Να κινηθεί δηλαδή η ομάδα σε στέρεες και γερές οικονομικές βάσεις και να μην... παρασυρθεί από τίποτα. Παράλληλα, μίλησαν και για τη δομή των Ακαδημιών εκεί που τόσο η διοίκηση όσο και ο προπονητής θέλουν να πέσει μεγάλο βάρος.

Πηγή.. http://www.aek365.gr/a-122539/ta-brhkan-se-ola-adamidhs-ximeneth.htm