Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Πως το τρώτε το αχλάδι;


Οπως κι αν το τρώτε το αχλάδι, υπάρχει κι αυτός ο τρόπος... σκέτη γλύκα:


- Βγάλτε τη φλούδα
- Ρίξτε πάνω από το αχλάδι χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσει
- Αφαιρέστε την καρδιά με το ειδικό εργαλείο
- Καλύψτε το αχλάδι με αμυγδαλόψιχα
- Αφήστε στο ψυγείο μερικές ώρες
- Πριν το σερβίρετε, γεμίστε την καρδιά με πορτό...



Διαβάστε περισσότερα: http://meacolpa.blogspot.com/2011/05/blog-post_9694.html#ixzz1NT6tso2u