Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Τέλος ο Χάβος απο τον ΠΑΟΚ!!!

Η αποτυχία του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, αποτέλεσε τροχοπέδη για την παραμονή του Μάκη Χάβου στο τιμόνι του «δικέφαλου», καθώς όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ελληνα τεχνικό.
Μετά και τη συνάντηση λοιπόν με τον τεχνικό διευθυντή των
 «ασπρόμαυρων», Παντελή Κωνσταντινίδη, κοινοποιήθηκε στον Χάβο η απόφαση της διοίκησης που βρίσκεται ήδη σε επαφές με προπονητές για να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας.
Τέλη Ιουνίου έχουν ραντεβού για την πρώτη συγκέντρωση οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που προς το τέλος Ιουλίου ξεκινούν και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας κάτι που σημαίνει ότι ο νέος τεχνικός, που θα είναι ξένος, πρέπει να έχει κλείσει και να πιάσει δουλειά εντός 10ημέρου.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι το συμβόλαιο του Μάκη Χάβου, το οποίο ολοκληρώθηκε, δεν θα ανανεωθεί. Ευχαριστούμε τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του».

«H ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στους χιλιάδες φίλους»
Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που της παρείχαν καθόλη τη διάρκεια της σεζόν εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι διοικούντες τον «δικέφαλο» στέλνουν παράλληλα και το αισιόδοξο μήνυμα ότι «η νέα χρονιά έχει ξεκινήσει».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«H ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στους χιλιάδες φίλους της ομάδας που και φέτος στάθηκαν στο πλευρό της και την στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις.
Ήταν μια χρονιά γεμάτη διακυμάνσεις, με όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές, τις οποίες ξεπεράσαμε ακριβώς επειδή κόσμος-ομάδα-διοίκηση παραμείναμε ενωμένοι σαν μιά γροθιά, όπως ακριβώς ξεκινήσαμε. Αυτό το συστατικό είναι που μας δίνει δύναμη, να συνεχίσουμε με περισσότερο πείσμα την προσπάθεια, γιά να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει.
Η αγωνιστική χρονιά τελείωσε, αλλά γιά μας η επόμενη έχει ήδη ξεκινήσει...»

Πηγή.... http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=128665621