Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

«7 Αυγούστου o «Πάπα» στον Ολυμπιακό»

Ενα δημοσίευμα, του οποίου η βάση και η πληροφόρηση επιδέχονται, αναμφίβολα, έρευνας, φιλοξένησε στις σελίδες της η σημερινή «Τuttosport».
Η εφημερίδα του Τορίνο ανέφερε πως Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα μετακομίσει στον
 Ολυμπιακό, αλλά η Μίλαν θέλει να τρενάρει την πώληση του διεθνούς αμυντικού στους «ερυθρόλευκους», προκειμένου να τον έχει στη διάθεση της στον τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας που θα διεξαχθεί στο Πεκίνο στις 6 Αυγούστου.
Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Κατ' αρχήν η ιταλική εφημερίδα θεωρεί στο ρεπορτάζ της δεδομένη την επιστροφή του «Πάπα» στα πάτρια εδάφη και δη στον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι γεγονός πως έχει πολύ ψηλά στη λίστα του τον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ και της Τζένοα. Ωστόσο, στο δημοσίευμα επισημαίνεται ένα δεδομένο που θα καθυστερήσει την υλοποίηση της μεταγραφής.

Ποιος, λοιπόν, είναι αυτός ο παράγοντας που θα καθυστερήσει τη μεταπήδηση του Παπασταθόπουλου στους Πειραιώτες; Σύφωμα την «Tuttosport» είναι ο τελικός του Σούπερ Καπ που θα διεξαχθεί στην Κίνα. Και αυτό γιατί σ' αυτόν τον τελικό είναι αβέβαιο, αν θα μπορέσουν να παίξουν τόσο Βραζιλιάνος στόπερ, Τιάγκο Σίλβα όσο και ο Κολομβιανός σέντερ μπακ, Γέπες.
Το ρεπορτάζ των Ιταλών για τον «Πάπα» και τους «ερυθρόλευκους».
Αμφότεροι θα λάβουν μέρος στο Κόπα Αμέρικα που θα φιλοξενηθεί από την 1η έως τις 24 Ιουλίου στα γήπεδα της Αργεντινής και είναι πιθανόν αμφότεροι να απουσιάσουν από την αναμέτρηση, με δεδομένο πως θα πρέπει να ξεκουραστούν, αφού νωρίτερα και δη μέσα στον Ιούνιο θα έχουν υποχρεώσεις και προετοιμασία με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Κώστας Τέο
Το ρεπορτάζ των Ιταλών για τον «Πάπα» και τους «ερυθρόλευκους».


Πηγή... http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10532&subid=2&pubid=128631279