Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Τα παράπονα στο… Ίντερνετ!

Μία ασύλληπτη δήλωση έκανε χθες στην πρωινή εκπομπή του Mega ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης. Ανακοίνωσε τη δημιουργία ιστοσελίδας όπου οι πολίτες θα μπορούν να καταθέτουν τα παράπονά από τις συναλλαγές με τις δημόσιες υπηρεσίες. Με αυτόν τον τρόπο θα βελτιώσουμε τις προσφερόμενες υπηρεσίες,
 σχολίασε ο υπουργός για να καταλήξει στο… κορυφαίο «δεν γνωρίζουμε πού πονάει το σύστημα»! Σε άλλη χώρα, υπουργός που ομολογεί ότι δεν γνωρίζει τα προβλήματα του τομέα που διοικεί θα είχε αποπεμφθεί. Ένας άνθρωπος με πορεία από την τοπική αυτοδιοίκηση μέχρι τα σαλόνια των υπουργείων, είναι αδιανόητο να μην γνωρίζει που χωλαίνει το ελληνικό δημόσιο.
Πάντως, επειδή δεν είναι «χθεσινός» ο Ραγκούσης, μάλλον προσπάθησε να θολώσει τα νερά καλώντας τους πολίτες να καταθέσουν τα παράπονά τους στο… Ίντερνετ!

Υ.Γ.: Ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε πει ότι «αν θέλεις ένα ζήτημα να μην λυθεί ποτέ, ανάθεσέ το σε μια επιτροπή». Το 2011, οι αντίστοιχες επιτροπές της εποχής μας είναι το Ίντερνετ και οι δημόσιες… διαβουλεύσεις.


Πηγή... http://www.maknews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5634:2011-04-28-05-48-33&catid=25:tharralea&Itemid=58