Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Ανέβηκαν τα Ρυάκια!!! Τεράστια επιτυχία!!!

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-ΑΕ Καρίτσας στον ημιτελίκό της Α' ΕΠΣ, “έσπασαν” οι έδρες στη Β' ΕΠΣ, ανέβηκε ο Πιερικός Ρυακίων



Αχιλλέας Νεοκαισάρειας και ΑΕ Καρίτσας θα αναμετρηθούν στον ημιτελικό της Α' ΕΠΣ Πιερίας από όπου θα προκύψει η ομάδα που θα αντιμετωπίσει την Ακαδημία Πλαταμώνα στον τελικό για την άνοδο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.
Ο Αχιλλέας επιβλήθηκε του Ερμή Εξοχής στην παράταση με 2-1, με τον κανονικό αγώνα να λήγει ισόπαλος χωρίς τέρματα ενώ η ΑΕ Καρίτσας απέκλεισε στη διαδικασία των πέναλτι τον Αριστοτέλη Καταχά με 4-2, ύστερα από το "λευκό" 0-0 στην κανονική διάρκεια αλλά και στην παράταση.

 Στη Β' ΕΠΣ Πιερίας, Ταύρος Ελάφου και 25η Μαρτίου "έσπασαν" τις έδρες του Ολύμπου Αγίου Σπυρίδωνα και του Μακεδονικού Νέας Εφέσσου. Στον Άγιο Σπυρίδωνα, ο Ταύρος Ελάφου κέρδισε με 2-1 ενώ στη Νέα Έφεσο, η 25η Μαρτίου επιβλήθηκε του Μακεδονικού στη διαδικασία των πέναλτι με 6-5. Τόσο η κανονική διάρκεια όσο και η παράταση έληξαν 1-1.
Τα δυο ζευγάρια οδηγούνται σε επαναληπτικούς αγώνες που θα διεξαχθούν σε ουδέτερα γήπεδα, με τους νικητές να παίρνουν το εισιτήριο της ανόδου στην Α' ΕΠΣ Πιερίας.

Τέλος, στη Γ' ΕΠΣ Πιερίας, ο Πιερικός Ρυακίων "ζευγάρωσε" τις νίκες του επί του Κεραυνού Μακρυγιάλου στον αγώνα που έγινε στον Κολινδρό και πανηγύρισε την άνοδό του στη Β' ΕΠΣ Πιερίας.

Α' ΕΠΣ Πιερίας:
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Ερμής Εξοχής 0-0 κ.α. 2-1 παραταση
Αριστοτέλης Καταχά-ΑΕ Καρίτσας 0-0 κ.α. 0-0 παράταση 2-4 καριτσα
Επόμενοι αγώνες:
1) Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-ΑΕ Καρίτσας
2) Ακαδημία Πλαταμώνα-νικητής 1

Β' ΕΠΣ Πιερίας:
Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα-Ταύρος Ελάφου 1-2
Μακεδονικός Ν. Εφέσου-25η Μαρτίου 1-1 κ.α. 1-1 παράταση, 5-6 πεναλτι
Επόμενοι αγώνες:
Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα-Ταύρος Ελάφου (ουδέτερο γήπεδο)
Μακεδονικός Ν. Εφέσου-25η Μαρτίου (ουδέτερο γήπεδο)

Γ' ΕΠΣ Πιερίας:
Κεραυνός Μακρυγιάλου-Πιερικός Ρυακίων 2-4
Ο Πιερικός Ρυακίων ζευγάρωσε τις νίκες του επί του Κεραυνού Μακρυγιάλου στον αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Κολινδρού και πήρε το εισιτήριο της ανόδου στη Β' ΕΠΣ Πιερίας.