Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Ζήσης: «Θα "σκοτωθούμε" με τον Σπανούλη»


Μπορεί να έχρισε τον Ολυμπιακό φαβορί του αγώνα, ωστόσο υπογράμμισε ότι η Σιένα, αν είναι συγκεντρωμένη, έχει πιθανότητες για τη νίκη.

Ο Νίκος Ζήσης, περί ου ο λόγος, έκανε δηλώσεις για την αυριανή πρώτη των δύο ομάδων στο ΣΕΦ, για τα προημιτελικά της Euroleague, μιλώντας, μεταξύ άλλων, και για την «μονομαχία» του με τον κολλητό του, Βασίλη Σπανούλη.

Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά ανάμεσα σε δυο γεμάτες ομάδες. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τώρα επικεντρωνόμαστε στο πρώτο. Ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα λόγω έδρας, αλλά κι εμείς μπορούμε αν είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να προσέξουμε τους αιφνιδιασμούς και τα πικ εν ρολ του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τρομερούς δημιουργούς και ειδικά στο ΣΕΦ τρέχουν πολύ το γήπεδο. Δεν είναι το πρώτο παιχνίδι το πιο κρίσιμο. Κάθε ματς είναι ένας τελικός.

Πέρσι η Μακάμπι κέρδισε το πρώτο κι έχασε τα επόμενα τρία και πρόπερσι η Σιένα κέρδισε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και αποκλείστηκε», είπε ο Ζήσης πριν την σημερινή προπόνηση της ομάδας του στο ΣΕΦ , ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον καλό του φίλο και αυριανό του αντίπαλο Βασίλη Σπανούλη: «Ο Βασίλης είναι αδερφικός φίλος, αλλά σ’ αυτά τα τρία έως πέντε παιχνίδια θα σκοτωθούμε».



http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=279562&cid=10