Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

"Φιλοδοξούμε η Λεπτοκαρυά να μπει στο χάρτη της διασκέδασης"


Στις καρναβαλικές εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν από το Σάββατο 5 Μαρτίου αναφέρθηκαν σε συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λεπτοκαρυάς "Ορφέας" Γιάννης Χέδας, και ο συντονιστής των εκδηλώσεων Κύρος Δαυιδόπουλος, οι οποίοι απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο να παρακολουθήσει και να συμμετέχει στις καρναβαλικές εκδηλώσεις του τριημέρου της Αποκριάς.

Στόχος όπως υπογράμμισαν τα μέλη του συλλόγου να μπει και η Λεπτοκαρυά στο χάρτη της διασκέδασης.

Όπως ανέφεραν ο σύλλογος ιδρύθηκε το 1991. αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που το διοικητικό συμβούλιο διοργανώνει τις εκδηλώσεις, ενώ η οικονομική βοήθεια έρχεται από τους επιχειρηματίες της περιοχής και τους κατοίκους.

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν το Σάββατο 5 Μαρτίου με τον ετήσιο χορό του συλλόγου στο κέντρο "Μποέμ" και συνεχίζονται την Κυριακή με το κάψιμο των κέδρων στην κεντρική πλατεία της Λεπτοκαρυάς με δωρεάν εδέσματα και χορούς από τα τμήματα του συλλόγου, ενώ την Καθαρά Δευτέρα στις 10.30 θα ξεκινήσουν τα Κούλουμα και στις 3 τα μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση των καρναβαλιστών.

Πέρυσι όπως είπε ο πρόεδρος συμμετείχαν 21 γκρουπ ενώ φέτος μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή 25 γκρουπ και ευελπιστούν ότι θα φτάσουν τα 30. Απο τα μέχρι τώρα γκρουπ τα 12 είναι με παιδιά από σχολεία και υπάρχει όπως επισημάνθηκε μια θετική ανταπόκριση.