Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Στελέχωση Ο.Γ.Α. Κεντρικής Μακεδονίας


Με μετατάξεις και την έγκριση θέσεων, βάσει του προγραμματισμού προσλήψεων του τρέχοντος έτους, θα καλύψει ο Ο.Γ.Α. Κεντρικής Μακεδονίας τις ανάγκες σε απαιτούμενο προσωπικό.

Το θέμα της λειτουργίας του υποκαταστήματος του Ο.Γ.Α. Κεντρικής Μακεδονίας έθεσαν 14 βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ., οι οποίοι με ερώτησή τους επεσήμαναν ότι, ενώ το συγκεκριμένο υποκατάστημα καλείται να εξυπηρετήσει επτά αγροτικούς νομούς (Θεσσαλονίκης, Σερρών, Κιλκίς, Χαλκιδικής, Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας), στελεχώνεται από περιορισμένο αριθμό υπαλλήλων.

Απαντώντας, ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργος Κουτρουμάνης, ενημερώνει τους βουλευτές ότι «στο Περιφερειακό Υποκατάστημα Ο.Γ.Α. Κεντρικής Μακεδονίας προβλέπονται 50 οργανικές θέσεις και υπηρετούν σήμερα 42 τακτικοί υπάλληλοι. Για τις υπόλοιπες οργανικές θέσεις, που σήμερα είναι κενές, ο Ο.Γ.Α. αφενός έχει εκδώσει ανακοίνωση - πρόσκληση για κάλυψη θέσεων με μετατάξεις υπαλλήλων από άλλες υπηρεσίες, και αφετέρου έχει αιτηθεί την έγκριση θέσεων, βάσει του προγραμματισμού προσλήψεων του τρέχοντος έτους».

Ο κ. Κουτρουμάνης σημειώνει, εξάλλου, ότι οι ασφαλισμένοι του Ο.Γ.Α. εξυπηρετούνται άμεσα και σε τοπικό επίπεδο μέσω του δικτύου των ανταποκριτών του Οργανισμού, που εδρεύουν κοντά στον τόπο διαμονής τους.



http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=259466&cid=4