Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Συμμετοχή μαθητών σε διαγωνισμούς

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Θέμα: Συμμετοχή μαθητών σε διαγωνισμούς

Αγαπητοί γονείς των μαθητών της Γ', Δ', Ε' και ΣΤ'΄Τάξης του Β' Δημοτικου σχολείου Κολινδρού...

1. Ο Διεθνής Διαγωνισμός Μαθηματικών «Καγκουρό» θα διεξαχθεί φέτος το Σάββατο 19 Μαρτίου 2011 στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων ΠΛΑΤΩΝ.


Σας ενημερώνουμε ακόμη πως η συμμετοχή των μαθητών στο διαγωνισμό και η μετακίνηση τους στο χώρο διεξαγωγής (Σάββατο 19 Μαρτίου 2011 και ώρα 9.00 το πρωί στα Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ τέρμα της οδού Πλάτωνος στην Κατερίνη) θα γίνει με δική σας μέριμνα.
Αν επιθυμεί κάποιος/α μαθητής/ μαθήτρια να προετοιμαστεί για το διαγωνισμό μπορεί να παρακολουθήσει μαθήματα προετοιμασίας που θα γίνουν το Σάββατο 19 και 26 Φεβρουαρίου καθώς και το Σάββατο 12 Μαρτίου και ώρα 09:00- 10:00, από μαθηματικούς του σχολείου διεξαγωγής.
Για τη συμμετοχή του ο κάθε μαθητής καταβάλλει 12€ (ΕΥΡΩ) και μετά το διαγωνισμό λαμβάνει διάφορα δώρα.
Όποιος μαθητής ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στο διαγωνισμό να το δηλώσει στο σχολείο έγκαιρα, προκειμένου να αποσταλούν οι καταστάσεις των συμμετεχόντων
2. ΛΥΣΙΑΣ: Σας ενημερώνουμε ακόμη πως οι μαθητές της Δ', Ε' και Στ' τάξης μπορούν να συμμετάσχουν στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό μέσω Internet με την επωνυμία ΛΥΣΙΑΣ. Όσοι έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και ενδιαφέρονται μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες για το διαγωνισμό στη σελίδα www.lysias.gr

Ο Δ/ντής Δημήτριος Κ. Χλεμές