Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Μανώλης Λιδάκης: «Γεννήθηκα, για να εκτεθώ»


Μια συνέντευξη από καρδιάς παραχώρησε ο Μανώλης Λιδάκης στο περιοδικό «Εγώ», ο οποίος αναφέρθηκε στις άσχημες στιγμές του παρελθόντος, τις κριτικές που δέχθηκε, αλλά και όλα όσα γράφτηκαν για εκείνον, τονίζοντας πως πλέον τα έχει αφήσει όλα πίσω του.

«Το πιο ακραίο που έχω ακούσει είναι ότι είμαι ομοφυλόφιλος! Στη αρχή με ενόχλησε, αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι είναι και αυτό μέρος της δουλειάς. Τελικά, γεννήθηκα, για να εκτεθώ» λέει και συνεχίζει την εξομολόγησή του, αναφερόμενος στα ναρκωτικά: «Αν φας τη σφαλιάρα σου και δεν μάθεις τίποτα, τότε πρέπει να είσαι πολύ βλάκας. Στη ζωή, ό,τι έρθει, καλώς να έρθει. Αν τώρα εσύ θέλεις να δώσεις μια κουτουλιά στον τοίχο και να σπάσεις το κεφάλι σου, δεν θα σου πει κανείς ότι αμαρτάνεις. Μπορεί από την κουτουλιά να συνέλθεις. Υπάρχουν λίγοι λόγοι να κάνεις ένα λάθος, δικαιολογία καμία».

Τέλος, παραδέχθηκε πως έχει περάσει κατάθλιψη: «Την γνωρίζω πολύ καλά αυτή τη γελοία κυρία. Είναι απλώς ένα βραχυκύκλωμα. Νομίζεις ότι έχει πρόβλημα, αλλά στην ουσία το δημιουργείς μόνος σου. Το καταλαβαίνεις, όταν ξεμπλοκάρεις. Εγώ κατάφερα να το ξεπεράσω με χιούμορ», συμπληρώνοντας πως είναι μάστιγα του αιώνα.



www.zougla.gr