Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Με συνεργασία, ο νομός γυρίζει σελίδα.


Το προεδρείο της Ένωσης αποτελούμενο από τον πρόεδρο, Ν. Μαυρίδη, τον αντιπρόεδρο Π. Πετρίδη, τον ταμία Φ. Σταυρίδη και το μέλος Ν. Αλεξιάδη, συνεχάρη την κ.Μαυρίδου για την ανάληψη των νέων της καθηκόντων και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο ρόλο που αναλαμβάνει. Παράλληλα, δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια του στο έργο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας αναγνωρίζοντας τη σημαντική θέση που κατέχει ζήτησε την συνεργασία όλων προκειμένου να υλοποιηθεί με επιτυχία και θετικά αποτελέσματα το πρόγραμμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Στη συνάντηση συζητήθηκε ευρύ φάσμα θεμάτων που απασχολούν τους συνταξιούχους του κλάδου και από την πλευρά της Αντιπεριφερειάρχη υπήρξε η δέσμευση για στενή συνεργασία και υποστήριξη των αιτημάτων τους.
«Με αφετηρία το μεράκι για δουλειά και την αγάπη μου για την Πιερία», τόνισε η κ. Μαυρίδου «ο νομός μας θα «γυρίσει σελίδα» και θα αναδειχθεί». Παράλληλα, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας πρόσθεσε ότι «η καλυτέρευση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας και η βιώσιμη αναβάθμιση του τόπου μας αποτελούν στόχο των δράσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας».