Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Παίδων «ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ» συμπλήρωσε 29 χρόνια ζωής

Συμμετείχαν και οι Πρισκομάτης -Τσαλμπούρης από τον Πιερικό Αρχέλαο

Το Τουρνουά Χριστουγέννων παίδων «ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ» συμπλήρωσε 29 χρόνια ζωής και πλέον έχει καθιερωθεί στο Ελληνικό Μπάσκετ, αποτελώντας έτσι θεσμό για τα δεδομένα του αθλήματος.
Πραγματοποιήθηκε για 12η συνεχόμενη χρονιά στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα, από 26 έως 30 Δεκεμβρίου 2010, σημειώνοντας εξαιρετική επιτυχία. Πήραν μέρος 90 επιλεγμένοι αθλητές από όλη την Ελλάδα.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Τουρνουά, οργανώθηκε και ένα σεμινάριο προπονητών με κεντρικούς ομιλητές τους ομοσπονδιακούς προπονητές κ.κ. Γ. Λιμνιάτη με θέμα: «Διδασκαλία βασικής αμυντικής ομαδικής τακτικής» και Γ. Δοξάκη, με θέμα «Επίθεση εναντίον - MAN TO MAN».

● Στο τουρνουά αυτό συμμετείχαν και οι καλαθοσφαιριστές του Πιερικού Αρχελάου Τάσος Πρισκομάτης και Γιώργος Τσαλμπούρης, οι οποίοι επέστρεψαν με τις καλύτερες αναμνήσεις.
Συμμετείχαν σε διάφορες ομάδες και συγκεκριμένα, ο πρώτος με τον ΚΡΕΣΦΟΝΤΗ» και ο δεύτερος με τον «ΝΗΛΕΑ».
Ο Τάσος Πρισκομάτης συμμετείχε και στην επίλεκτη ομάδα «ALL STAR» που νίκησε την αντίστοιχη της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με 63-55, σημειώνοντας14 πόντους. Μάλιστα, η τοπική εφημερίδα της Καλαμάτας «ΘΑΡΡΟΣ» τον κατατάσσει ανάμεσα στους κορυφαίους του αγώνα.

ΦΩΤΟ:

Γιώργος Τσαλμπούρης


Τάσος Πρισκομάτης


Η ομάδα «ALL STAR» που νίκησε της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ



Οι καλαθοσφαιριστές που συμμετείχαν στο 29Ο Τουρνουά Χριστουγέννων στην Καλαμάτα με τους συντελεστές της οργάνωσης