Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Δημαιρεσίες στο Δήμο Πύδνας-Κολινδρού

Το προεδρείο και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, εξέλεξαν χθες το πρωί, οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε ο Γιώργος Πολυχρονίδης, ενώ το προεδρείο συμπληρώνουν ο Γιώργος Μιάουρας (αντιπρόεδρος) και Νίκος Τουλούπας (Γραμματέας).
Στην Οικονομική Επιτροπή, τακτικά μέλη εξελέγησαν οι Ξανθίππη Βασιλειάδου, Παύλος Μεταλλίδης, Κώστας Κακάνης, Χαράλαμπος Μαστοροτάσιος, Βαγγέλης Λαγδάρης και Ανδρικόπουλος Αυγουστίνος. Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Νίκος Μεταλλίδης, Γιάννης Μελιδώνης, Ανδρονίκη Μπουσμαλή, Σουλτανίδης Νίκος και Αγγέλου Άριστείδης
Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, εκλέχθηκαν τακτικά μέλη οι Χλεμές Δημήτριος, Βουλκίδου Μαρία, Λένος Γιώργος, Αγγέλου Αριστείδης, Χαϊκάλη Δήμητρα και Λιόλιος Βασίλειος. Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Μελιδώνης Γιάννης, Μπουσμαλή Νίκη, Καλύβας Γιώργος, Μπουρσούκης Πασχάλης και Ντιούδης Μηνάς
«Ο κόσμος περιμένει από εμάς κάτι καλύτερο και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να φανούμε συνεπείς», ανέφερε σε σύντομες δηλώσεις του ο δήμαρχος Βαγγέλης Πολύζος, ο οποίος κάλεσε όλους τους συμβούλους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πετύχουν όσο το δυνατόν περισσότερα για το νέο δήμο.
Για ένα νέο κύκλο που ανοίγει στην αυτοδιοίκηση, έκανε λόγο ο Βαγγέλης Λαγδάρης, τονίζοντας ότι είναι ευθύνη της διοίκησης να βάλει τις βάσεις για έναν ισχυρό αποκεντρωμένο δήμο.
Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που πλήττει και την αυτοδιοίκηση, αναφέρθηκε ο κ. Δανιηλίδης, τονίζοντας ότι θα πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια από όλους για να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή.


Πηγή:http://www.eptanews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3697:2011-01-02-20-33-56&catid=39:epikairotita&Itemid=28