Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο3


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επέστρεψαν από το Βελιγράδι
οι νεαροί καλαθοσφαιριστές
του Πιερικού Αρχελάου και της Κατερίνη 2008


Με πολύτιμες εμπειρίες και χαμόγελα στα πρόσωπα τους, παρά το πολύωρο ταξίδι, επέστρεψαν από το Βελιγράδι οι αθλητές του Πιερικού Αρχελάου και της Κατερίνη 2008. Εκεί ήταν από τις 26 έως τις 30 Δεκεμβρίου για την διεξαγωγή φιλικών αγώνων.
Η αποστολή αποτελούνταν από 30 αθλητές γεννημένους από το 1994 έως το 1997 με συνοδούς τους προπονητές Μιχάλη Γκοτζαμάνη και Στέλιο Χατζηιωάννου. Κατά την παραμονή τους στο Βελιγράδι οι κατερινιώτες καλαθοσφαιριστές αντιμετώπισαν σε δύο αγώνες την ΚΚ Vizura και ξεναγήθηκαν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της ομάδας που αποτελεί μια από τις σημαντικότερες σχολές παραγωγής παικτών του Βελιγραδίου.
Η ενιαία ομάδα των 1994-95 του Πιερικού Αρχελάου – Κατερίνη 2008 επιβλήθηκε της ομάδας των παίδων της ΚΚ Vizura με 62-64, ενώ η ομάδα των 1996-97 ηττήθηκε από τους αντίστοιχους της Σέρβικης ομάδας με 56-53. Επίσης, κατά τη διαμονή τους εκεί οι νεαροί αθλητές της ομάδας της πόλης μας επισκέφτηκαν τα σχολεία των Giorgia Krstic και Branco Chopic, όπου αντιμετώπισαν τις ακαδημίες μπάσκετ που στεγάζονται στα συγκροτήματα αυτά.
Οι αθλητές των ομάδων που αποτελούσαν την αποστολή ήταν οι: Mπούσιος Χρόνης, Παπαβραμίδης Σωκράτης, Αναγνώστου Κώστας, Κοντσές Θάνος, Μαλαματίδης Δημήτρης, Δαμαλής Θάνος, Κεσίδης Λευτέρης, Αγγέλης Γιώργος, Τσινίκος Λευτέρης, Σαμαράς Γιώργος, Παπασωτηρίου Γιώργος, Παπασωτηρίου Αχιλλέας, Ζαδές Ραφαήλ, Γαζέτης Σάκης, Στάμος Κώστας, Τσιμήτρης Δημήτρης, Παπακώστας Δημήτρης, Μητσιμπόνας Κώστας, Αναστασιάδης Αλέξης, Νατσιάβας Θάνος, Μωυσίδης Νίκος, Λαμπονίκος Γιώργος, Γραβάνης Αχιλλέας, Οφείδης Ιάσων, Σκαμπαρδώνης Θανάσης, Χασάπης Δημήτρης, Τατσίδης Δημήτρης, Κοκκινοπλίτης Γιώργος, Κοντσές Βασίλης και Εξίζογλου Θάνος.