Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Και παίκτες στο στόχαστρο της εισαγγελέα

Δεύτερη μέρα της εισαγγελικής έρευνας για το θέμα των «ύποπτων» παιχνιδιών, με την εισαγγελέα Πρωτοδικών να ερευνά και την εμπλοκή παικτών.

Η εισαγγελική λειτουργός Πόπη Παπανδρέου που έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, ζήτησε να πάρει στα χέρια τους στοιχεία από τα παιχνίδια που έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα με τα «ύποπτα», ούτως ώστε να διαπιστώσει αν υπάρχουν παίκτες που έχουν στοιχηματίσει.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι υπάρχει ποδοσφαιριστής, ο οποίος την ίδια μέρα στοιχημάτισε στον ίδιο αγώνα επτά φορές από 6.000 ευρώ και, προφανώς, στο τέλος... πήγε ταμείο.

Στη διάθεση της κυρίας Παπανδρέου (αλλά και του οικονομικού τμήματος της Εισαγγελίας), μάλιστα, βρίσκονται είκοσι τραπεζικοί λογαριασμοί προέδρων ομάδων, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση, αλλά και λίστα με περίπου χίλια πρόσωπα που στοιχημάτιζαν μέσω Ίντερνετ.

Ειδικά για το τελευταίο κομμάτι, στη σχετική λίστα των ανθρώπων που κέρδισαν πολλά λεφτά από το στοίχημα, μέσω Ίντερνετ, στη λίστα φέρεται να υπάρχει άτομο που πόνταρε ένα εκατομμύριο ευρώ και μετά τη λήξη του συγκεκριμένου παιχνιδιού, δεκαπλασίασε (!) το ποσό που είχε ποντάρει.

Πηγή: http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=82010665