Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΟΧΗ Η΄ ΜΗΠΩΣ...

Το θέμα της αποχής στις εκλογές είναι βαθύτερο από ότι νομίζει κανείς.
Δεν είναι αποχή από τις εκλογές αλλά αποχή από την συνενοχή στην μεγαλύτερη πολιτική απάτη αυτής της σύγχρονης οικονομικής δουλεμπορίας δικτατορίας των λαών και εθνών με το προσωπείο της τάχα δημοκρατίας υπό την μορφή του συνενοχή του εκλέγειν.

Αν ολοένα και λιγότερος κόσμος υποστηρίζει τον θεσμό αυτό τότε το προσωπείο τους θα πέσει και δεν θα μπορούν να δικαιολογήσουν και να καλύψουν πλέον τις πράξεις τους.

Πράγμα που δεν τους συμφέρει γιατί έχουν διδαχτεί από την Ιστορία ότι η απευθείας τιθάσευση των πληθυσμών με την μορφή δικτατοριών δεν είναι τόσο αποδοτικές και μοιραία οδηγούν σε επαναστάσεις και σε οδυνηρά για αυτούς αποτελέσματα (βλέπε Γαλλική Επανάσταση).

Τι το καλύτερο αποδοτικό και μακροχρόνιο από δουλεία όπου ο δούλος δεν αντιλαμβάνεται και νομίζει πως είναι ελεύθερος.

Εν κατακλείδι δεν το βλέπουμε μόνο στα στενά όρια μιας εκλογικής αναμέτρησης όπου όποιος και να βγει δεν έχει καμιά απολύτως σημασία για τα σχέδια τους, και να είναι κάποιος που
θα τους πάει κόντρα, τον κανονίζουν αργά ή γρήγορα, αυτό που τους ενδιαφέρει μονάχα είναι να εκλεχθεί κάποιος με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συναίνεση ώστε να διατηρήσουν το προσωπείο τους την μεγαλύτερη τους εφεύρεση.

Έτσι για να γκρεμίσουμε το κατεστημένο η μόνη λύση είναι να μην συμμετέχουμε όσο το δυνατόν σε αυτό.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Αναρτήθηκε από tro(ma)ktikos στις 12:05 π.μ

Πηγή:http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_8259.html#more