Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ανασκαλνώντας: Αναγέννηση Κολινδρού,Αγροτική Κολινδρού

ΠΕΜΠΤΗ
12
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1995

ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ, 12.-

Είναι γεγονός ότι αυτή την εποχή η διοίκηση της ΠΑΕ Αναγέννηση Κολινδρού έχει κάποια οικονομικά προβλήματα.

Αφετηρία του προβλήματος αυτού είναι ότι η ΑΕ Αγροτική Κολινδρού που ήταν ο κύριος χρηματοδότης της ομάδας, περνά κάποια οικονομική κρίση και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις πραγματικά αυξημένες υποχρεώσεις της ομάδας που πέρυσι πραγματοποίησε μια έξοχη παρουσία ενώ στα ίδια περίπου πλαίσια βαδίζει και στο φετινό πρωτάθλημα.

Μπροστά λοιπόν σ' αυτό το πρόβλημα η διοίκηση της ΠΑΕ Αναγέννηση Κολινδρού κάνει έκκληση στους Κολινδρινούς επιχειρηματίες, Κατερίνης, Θεσσαλονίκης και Αλεξάνδρειας να βοηθήσουν την ομάδα του Κολινδρού με όποιο τρόπο μπορούν για να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει τη θαυμάσια μέχρι τώρα παρουσία της στο πρωτάθλημα της Β εθνικής κατηγορίας.

Φυσικά για την ομάδα αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γιατί οι ποδοσφαιριστές παίζουν περισσότερο για την ομάδα και δεν λειτουργούν σαν ψυχροί επαγγελματίες.

Εκτός από την απουσία του Κοτσιόπουλου, ο Οδυσσέας Οικονόμου, ο τεχνικός του Κολινδρού, έχει και το πρόβλημα του Λήνδρα που εξακολουθεί να ενοχλείται στον αστράγαλο από τον πρόσφατο τραυματισμό του.