Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Yποχθόνιος, Light & Dj Cool Gee στο Stage Παραλίας Κατερίνης!

 Του δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση 


Δύο από τους πιο εμπορικούς mainstream εκπροσώπους μίας άλλης τάσης του hip hop στην Ελλάδα (μετά το σκληροπυρηνικό street hip hop του Τζαμάλ και του 12ου Πίθηκου), της θεσσαλονικιώτικης Capital Music, με r'n'b' αναφορές, φιλοξένησε στη σκηνή του το πολυθεματικό Stage (Live Clubbing) στην Παραλία Κατερίνης, συγκεντρώνοντας όλους τους fans τoυ αντίστοιχου μουσικού ιδιώματος.


Οι δύο καλλιτέχνες, με την πολύτιμη συνδρομή του Dj Cool Gee οn the decks και όχι μόνο, παρά το προχωρημένο της ώρας -που ανάγκασε πολλούς γονείς και κηδεμόνες να γίνουν, ακούσια ή εκούσια συμμέτοχοι στους... "Colombiano" ρυθμούς, μέχρι τελικής πτώσης-, ξεσήκωσαν την πιτσιρικαρία, με όλες τις γνωστές επιτυχίες τους, που μετρούν εκατομμύρια views στο youtube, με fans και haters να δίνουν διαδικτυακούς αγώνες ολκής επί μακρόν στα πληκτρολόγια! 


Οι νεαροί fans τραγούδησαν από το... τελευταίο θρανίο όλους τους στίχους των δύο rappers και κατέγραψαν από την αρχή μέχρι το τέλος με τα κινητά τους όλες τις live στιγμές, σε μια overdose βιωματική εμπειρία, που αντανακλά στις επιταγές της ηλεκτρονικής εποχής και της κυριαρχίας των μέσων της.