Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Πιστοποίηση φωτιστικών ασφαλείας της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. από την BSI

Πρόσφατα η OLYMPIA ELECTROINCS A.E. απέκτησε πιστοποιητικό
από την BSI για τα φωτιστικά ασφαλείας GRL-37/90, GRL-37/180, GRL-37/90/WP, GRL-37/180/WP, GRL-37/90/ADR, GRL-37/180/ADR, GRL-37/90/WP/ADR, GRL-37/180/WP/ADR. Πρόκειται για μία σειρά φωτιστικών ασφαλείας υψηλής ισχύος και διευθυνσιοδοτούμενα φωτιστικά ασφαλείας, που τοποθετούνται σε επαγγελματικούς χώρους που απαιτείται φωτισμός ασφαλείας. Η BSI είναι Αγγλικός φορέας πιστοποίησης από τους πιο αναγνωρισμένους παγκοσμίως.

    Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, με εξαγωγές σε περισσότερες από 72 χώρες, έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια διαδικασίες παραγωγής και ελέγχου, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα τη διάθεση στην αγορά προϊόντων απόλυτα συμβατών με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και κατασκευής (ΕΝ).

     Η ασφάλεια του καταναλωτή αποτελεί δέσμευση ευθύνης για την   OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η οποία επιμένει στην προσφορά κορυφαίας ποιότητας ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Η απόκτηση πιστοποιητικών για τα προιόντα της εταιρείας αποδεικνύει τη συμμόρφωση του κατασκευαστή με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας και αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη νόμιμη διακίνηση των προϊόντων στην κοινοτική αγορά. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχει αποκτήσει πιστοποιητικά για πλειάδα των προϊόντων της, πετυχαίνοντας έτσι τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:
-       Ενίσχυση της αξιοπιστίας των προϊόντων.
-       Μείωση των αστοχιών κατά την παραγωγή των προϊόντων.
-       Προσέλκυση καταναλωτών που αναζητούν αποκλειστικά πιστοποιημένα προιόντα.
-       Παροχή ασφαλέστερων προϊόντων στους καταναλωτές.

 «Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα»