Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Κυκλοφόρησε η ειδική έκδοση του συλλόγου Λιβαδιωτών Κατερίνης για τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του - Γ.Α. ΡΑΠΤΗ: ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΑ

 Κυκλοφόρησε η ειδική έκδοση του συλλόγου Λιβαδιωτών Κατερίνης για τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του

Γ.Α. ΡΑΠΤΗ: ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΑ

Τέθηκε σε κυκλοφορία, η ειδική έκδοση του συλλόγου Λιβαδιωτών Κατερίνης, για τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του (1918-2018). Το έργο, το οποίο υπογράφει ο συμπολίτης μας, φιλόλογος – συγγραφέας Γιώργος Ράπτης τιτλοφορείται: «ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΑ» και ήδη ως μία προσφορά του συγγραφέα στην πολυδιάστατη  δράση των πολιτιστικών συλλόγων της Πιερίας εμπλουτίζει τις δανειστικές  βιβλιοθήκες τους.


Όπως ο ίδιος ο συγγραφέας επισημαίνει: «Ο σύλλογος Λιβαδιωτών Κατερίνης, με την ευκαιρία της επετείου για τα 100 χρόνια από την ίδρυση και λειτουργία του, προβαίνει στην παρούσα έκδοση με σκοπό να ενημερώσει και όχι να καθοδηγήσει το λαό μας που σε αυτή τη φάση είναι αναστατωμένος με την […] τελική υπογραφή για το όνομα της FYROM. Οι απόψεις είναι καθαρά επιστημονικές χωρίς καμία πρόθεση να ποδηγετήσουν την κοινή γνώμη […] η γνώση είναι δύναμη και πρέπει όλοι αυτό να το αποδέχονται και να το υπηρετούν με συνέπεια. Η άγνοια και η ημιμάθεια σε όλες τις περιπτώσεις μόνο κακό επιφέρουν».