Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στους αθλητές της Κατερίνης για τις διακρίσεις τους στην Παγκόσμια Αθλητική Συνάντηση Νέων στην Αυστρία

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες της
Κατερίνης,  που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στην Παγκόσμια Αθλητική Συνάντηση Νέων (Μαθητιάδα), που διεξήχθη στο Klagenfurt της Αυστρίας.

Από καρδιάς συγχαίρω τα παιδιά για την επάξια κατάκτηση 33 μεταλλίων, που κατάφεραν και διακρίθηκαν, δόξασαν τα ελληνικά χρώματα και ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την Κατερίνη και την Ελλάδα γενικότερα. Τους εύχομαι ολόψυχα να έχουν υγεία, δύναμη και η αθλητική τους πορεία να συνεχίσει να είναι ανοδική και γεμάτη από διακρίσεις.

Συγχαρητήρια αξίζουν, βέβαια, και στους προπονητές και στα μέλη της αποστολής που με τη στήριξη, τη σωστή προετοιμασία και την αρωγή τους συνέβαλαν στην κατάκτηση του στόχου.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και εγώ προσωπικά καμαρώνουμε και θαυμάζουμε για τις επιτυχίες τους, που ευχόμαστε να έχουν συνέχεια, αποτελώντας πρότυπο για τη νεολαία και αναμφισβήτητα την καλύτερη προβολή για τον τόπο μας.

 
    

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας
Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Κοινωνίας των Πολιτών
της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Σοφία Μαυρίδου