Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Δήλωση Δικηγόρου Β.Νουλέζα, για τήν επίθεση στόν Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ.Μπουτάρη

Αποδοκιμάζω τήν βία ,καταδικάζω απερίφραστα τίς βιαιοπραγίες κατά του Γ.Μπουτάρη ,οι δράστες πρέπει να προσαχθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης και να λογοδοτήσουν για τήν πράξη τους.
Ειλικρινά θλιβερό θέαμα ,βαρβαρότητα οn  camera να κλωτσούν, να απωθούν βίαια και να κτυπούν  ομαδικά έναν 76 χρονο και δή τόν πρώτο πολίτη μίας πόλης.
Αυτήν τήν αξιόποινη και αντικοινωνική συμπεριφορά του συγκεντρωμένου πλήθους προκάλεσαν οι  κατά καιρούς υβριστικές και χυδαίες δημόσιες θέσεις του κ.Μπουτάρη είτε για την γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού από τον σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ που εξυμνεί ώς θεμελιωτή της Τουρκικής Δημοκρατίας  είτε για μείζονα εθνικά θέματα όπως τής Μακεδονίας όπου ο παθών μίλησε σχεδόν  απαξιωτικά ,χλευαστικά για  τα 2 πανεθνικά Συλλαλητήρια εναντίωσης των Ελλήνων για την παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία.
Τήν 19η Μαΐου ο κ.Μπουτάρης ημέρα μνήμης και πένθους για τήν εξόντωση και δολοφονία  353.000Ελλήνων του Πόντου από τούς Σελτζούκους δλδ τών προγόνων μας   που τελείται Μνημόσυνο για τήν σφαγή τους επέλεξε να αδειοδοτήσει τήν Gays Parade που συνιστά τουλάχιστον ύβρη για τήν ιερή μνήμη τους .
Δέν δικαιολογώ ουδόλως τήν άδικη και βάναυση  συμπεριφορά  όσων του επιτέθηκαν άνανδρα,όμως δεν μπορώ να μήν σχολιάσω ότι εκείνος με τήν αλλόκοτη αμετροεπή και ασυμβίβαστη με τήν θεσμική ιδιότητα του στάση του προκάλεσε τήν μήνιν και οργή τους

Β.Νουλέζας
Δικηγόρος