Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

ΤΡΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ, "1968" & ΝΕΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΠΟ ΤΟΝ Σ.Φ.ΑΕΚ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1983

 Διοργανώνουμε εκδρομές στο Ο.Α.Κ.Α. :

1) Για τον αγώνα κυπέλλου ΑΕΚ-Οσφπ την Τετάρτη 7/Φεβρουάριου.
2) Για τον Ευρωπαϊκό αγώνα ΑΕΚ-ΝΤΙΝΑΜΟ την Πέμπτη 15/2 με ένα 80αρι και ένα 52αρι πούλμαν... Φροντίστε έγκαιρα τα σχετικά για την καλύτερη οργάνωση.
3) Υπάρχουν ακόμη 6 θέσεις με το γκρουπακι μας για το Κίεβο.Όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν όσο ποιο γρήγορα μπορούν.
Τηλ επικοινωνίας 2351037727.και 6937163105.


Αρέσει πολύ η ταινία ''1968'' και πολύς κόσμος παει στον πολυχωρο Ευκαρπιδη να την δει καθημερινά. Μάλιστα θα παίζεται μέχρι τέλος της εβδομάδας.
Η ΑΕ(Κ)ΑΤΕΡΙΝΗ την τιμά ιδιαίτερα. Συνεχίζουμε ως Σύνδεσμος να την στηρίζουμε. Είναι τέλεια ταινία που μας γεμίζει περηφάνια. Έτσι καλούμε όλους τους Ενωσιτες να τιμήσουν την αξιέπαινη προσπάθεια του Μάκη Αγγελόπουλου. Πρέπει να την δουν, να νιώσουν τις αξίες μας,τα ιδανικά μας,να συγκινηθούν,να δακρύσουν και να χαμογελάσουν. Διαθέτουμε το κουπόνι 6.50€ το οποίο ανταλλάσσεται κατά την είσοδο στην αίθουσα με το εισιτήριο. Την Παρασκευή άλλη μεγάλη παρέα του Συνδέσμου θα παει να δει την ταινία στην βραδινή παράσταση. Όποιος και όποια θέλει έρχεται και μεγαλώνει την παρέα μας.


Διαθετουμε το πανεμορφο φουτερ μας NEVER STOP SUPPORTING.και το καινουργιο μας κασκολ που αρεσει πολυ. Οσοι ενδιαφερονται και θελουν να στηριξουν την συνεχη μας προσπαθεια μπορουν να επικοινωνησουν μαζι μας.


ΣΤΗ ΓΗ ΔΕΝ ΠΑΤΑΜΕ!!!ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ ΠΕΤΑΜΕ!!!