Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Καλλιθέα - Αιγινιακός 0-0/ Κώστας Νικολαϊδης: Επιτυχία η ισοπαλία

Με «άσφαιρα» στο Ελ Πάσο

Η Καλλιθέα παρότι είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες απέναντι στον Αιγινιακό δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ (0-0).

Η «λευκή» ισοπαλία σφράγισε τις προσπάθειες της Καλλιθέας και του Αιγινιακού στο «Ελ Πάσο» σε μια αναμέτρηση που οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άξιζαν κάτι καλύτερο. Η αθηναϊκή ομάδα είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κρατούσε τη μπάλα, αλλά έκανε πολλά λάθη στην ανάπτυξη, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει λιγότερες ευκαιρίες από όσες θα μπορούσε.
Από την άλλη πλευρά, η φιλοξενούμενη έκλεισε τους χώρους, είχε το μυαλό της περισσότερο στην άμυνα και δημιούργησε κάποιες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο με τον Σοφιάνη. Η τακτική της ομάδα της βόρειας Πιερίας δεν άφησε πολλά περιθώρια στην Καλλιθέα για ορθολογική ανάπτυξη και αυτό έφερε λίγες καλές φάσεις μπροστά στην εστία του Θανάση Τόλιου.
Ο Αλέξανδρος Σμυρλής ήταν εκείνος που έχασε τις σημαντικότερες, αφού καμία από τις προσπάθειές του δεν πήγε προς την εστία. Πάντως, η καλύτερη φάση ανήκε στον Συριόπουλο, ο οποίος είχε πολύ καλή κεφαλιά στο 75ο λεπτό, με τον Θανάση Τόλιο να σώζει την εστία του με δύσκολη ενέργεια.
Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι της Καλλιθέας για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στην έδρα της και για να «τελειώσει» τα μισά του πρωταθλήματος κοντά στην επικίνδυνη ζώνη θα πρέπει να διεκδικήσει κάτι εκτός με τα Τρίκαλα και τον Κισσαμικό. Ο Αιγινιακός από την άλλη πλευρά πήρε σημαντικό βαθμό απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους και, φυσικά, αποκτά προβάδισμα για την σωτηρία.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 0-0
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Συριόπουλος, Σεζάι, Μίγγος, Καντέ, Μάκο (73' Ζυγκερίδης), Σμυρλής, Γλυνός (82' Ντούνγκα), Ταμπάκης (64' Χοτζάλι).
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαϊδης): Τόλιος, Βλάχος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Τοπαλίδης, Γκατζολάρι (76' Πετρούσης), Πέριτς, Αντωνιάδης, Παπαδόπουλος (71' Τσολακίδης), Πολύζος, Σοφιάνης (61' Μπιλάλι).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γρατσάνης (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Τρουλινός (Ηρακλείου)



«Επιτυχία η ισοπαλία»


Ο τεχνικός του Αιγινιακού, Κώστας Νικολαϊδης παραδέχθηκε την κυριαρχία της Καλλιθέας στο δεύτερο ημίχρονο. 

Ο πρώτος βαθμός εκτός έδρας για τον Αιγινιακό στο φετινό πρωτάθλημα δεν μπορούσε παρά να αφήσει ικανοποιημένο τον Κώστα Νικολαϊδη. Πόσο μάλιστα όταν η Καλλιθέα όπως παραδέχθηκε ο τεχνικός της ομάδας της Πιερίας ήταν σαφώς ανώτερη στο δεύτερο ημίχρονο.
Το FL News ήταν το μοναδικό ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου και σας παρουσιάζει τις δηλώσεις του:
«Καλησπέρα. Νομίζω ότι είναι περιττό να πούμε πως όσο περνάνε οι αγωνιστικές τα παιχνίδια γίνονται όλο και πιο δύσκολα. Για εμάς σήμερα υπήρχε ένας λόγος παραπάνω γιατί εκτός έδρας είμαστε πολύ αδύναμοι. Προσπαθούμε να γυρίζουμε την κατάσταση και αγωνιστικά και ψυχολογικά.
Σήμερα ήρθαμε με σκοπό να μην χάσουμε και από κει και πέρα αν μπορούσαμε να προβληματίσουμε τον αντίπαλο επιθετικά. Έγινε μια προσπάθεια και νομίζω ότι σε κάποιες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί, λίγο πιο συγκεντρωμένοι ίσως να κάναμε κάτι.
Στο ημίχρονο είπαμε με τα παιδιά, ότι η εικόνα μας ήταν καλή. Έτσι τονίσαμε πως πρέπει να εντείνουμε λίγο τις προσπάθειες μας στον επιθετικό τομέα. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε. Μπήκαμε στο γήπεδο και τα ατομικά μας λάθη πολλαπλασιάστηκαν, ο αντίπαλος μας πίεσε και γενικότερα ήταν πολύ καλύτερος. Θεωρώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο θα έπρεπε να πετύχει κάποιο γκολ.
Έτσι όπως έγινε το παιχνίδι η ισοπαλία είναι επιτυχία για εμάς. Το σημαντικό είναι πως είναι η πρώτη ισοπαλία εκτός έδρας. Το κρατάμε αυτό. Θα πρέπει να βελτιωθούμε πάρα πολύ στην συνέχεια αν θέλουμε να πάρουμε βαθμούς εκτός έδρας, διότι στην έδρα μας τα πηγαίνουμε πολύ καλύτερα. Επίσης κρατάω το γεγονός πως για δεύτερο σερί παιχνίδι η ομάδα μου δεν δέχθηκε γκολ».


https://www.footballleaguenews.gr/