Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

«ΧΡΥΣΟΣ ΚΟΚΟΡΑΣ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΕΣ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και αναμφίβολα τα πουλερικά αποτελούν το σημαντικότερο εθιμικό μενού των εορτών αυτών των ημερών.

Με σεβασμό στην παράδοση αλλά και στον καταναλωτή, η εταιρεία «Κοτόπουλα Εξοχής Αμβροσιάδη» εδώ και πάνω από πέντε δεκαετίες φροντίζει να απολαύσετε και φέτος τα μοναδικής ποιότητας και νοστιμιάς πουλερικά παραγωγής μας.
 Εκτρεφόμενα στις ιδιόκτητες φάρμες μας,  με τα φυσικά προϊόντα της μάνας γης αλλά και με τα αγνότερα δημητριακά, διατίθενται στο Ελληνικό και όχι μόνο κοινό από την πληθώρα των καταστημάτων του δικτύου μας.
Ο Χρυσός Κόκορας Αμβροσιάδη αποτελεί:
·         Μια ειδική εκτροφή στις φάρμες μας, στην Πιερία.
·         Εκτρέφεται με φυσική διατροφή με βάση το καλαμπόκι και αρωματικά φυτά θυμάρι, ρίγανη, γλυκάνισο και κανέλα.
·         Είναι μαλακός, ζουμερός και νόστιμος.
·         Έχει χαμηλότερα ποσοστά λίπους και υψηλότερη διατροφική αξία.
·         Χαρακτηρίζεται από ένα μοναδικό χρυσο-κίτρινο χρώμα.
·         Διατίθεται παραδοσιακά ολόκληρος με κεφάλι και πόδια!
Λόγω της τεράστιας ζήτησης των πουλερικών μας, και ιδιαίτερα του γευστικού Κόκορα που αποτελεί το παραδοσιακό μενού των Χριστουγέννων, αλλά και της μεγάλης ζήτησης του κυρίως την περυσινή χρονιά, η εταιρεία μας διπλασίασε την φετινή παραγωγή ικανοποιώντας έτσι την απαίτηση του Ελληνικού κοινού.
Στη διάθεση λοιπόν των καταναλωτών, το προϊόν που κέρδισε την εμπιστοσύνη και την προτίμηση της Ελληνικής οικογένειας, τα μοναδικής νοστιμιάς «Χρυσά Κοκόρια» μας, που μαζί με τα εύγεστα κοτόπουλα μας και τα θεσπέσια συκωτάκια πουλερικών και το γεμιστό ρολό κοτόπουλου, εγγυώνται να σας χαρίσουν ένα αξέχαστο γιορτινό τραπέζι.
Γιατί πολύ απλά όλοι γνωρίζουμε ότι τα καλύτερα Χριστούγεννα και η ευχάριστη Πρωτοχρονιά, με κυρίαρχο έδεσμα στο τραπέζι μας τον ….γεμιστό κόκορα, μας τα προσφέρει με τον καλύτερο τρόπο η εταιρεία «Κοτόπουλα Εξοχής Αμβροσιάδη».
Ο νοστιμότατος γιορτινός μποναμάς εδώ και πενήντα τρία χρόνια.
Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο 2018 από τα «Κοτόπουλα Εξοχής Αμβροσιάδη».