Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Γεύμα Χριστουγέννων για τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού της Θεσσαλονίκης

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017, παραμονή των Χριστουγέννων, πρόκειται να οργανώσει χριστουγεννιάτικη
εκδήλωση για τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού της πόλης μας, σε εορταστικό περιβάλλον, με παράθεση γεύματος και ψυχαγωγικό-μουσικό πρόγραμμα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, από ώρα 12:00 έως 15:00, στη Φοιτητική Λέσχη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το Χριστουγεννιάτικο γεύμα, θα παρατεθεί σε 700 άτομα, εξυπηρετούμενα από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης. Χορηγοί της εν λόγω εκδήλωσης, είναι η Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και η εταιρεία Κοινοπραξία CITICI, που ως αρωγός του Δήμου, καλύπτει το κόστος του catering του Χριστουγεννιάτικου γεύματος.


«Ευχαριστούμε την Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, την εταιρεία Κοινοπραξία CITICI και την εταιρία Ελληνικά Κελλάρια οίνων Κουρτάκης, που συνέβαλαν στην προσπάθεια του Δήμου και μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε  ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λεκάκης και πρόσθεσε: «Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, τις εορταστικές αυτές ημέρες, παράλληλα με ανάλογες δράσεις, συνεχίζει την ενεργό στήριξη και ενίσχυση των ευπαθών ομάδων που έχουν ανάγκη».