Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Συνάντηση του επικεφαλής της ΟLYMPIA ELECTRONICS POLSKA με τον Πρόεδρο της Πολωνίας

 Στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Πολωνίας κ. Αντρέι Ντούντα, ο αντιπρόσωπος της Olympia Electronics Polska, κ. Γιώργος Αθανασιάδης πραγματοποίησε συνάντηση μαζί του την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατά την Πολωνο-Ελληνική Έκθεση για καινοτόμα προιόντα και το Ελληνο –Πολωνικό επιχειρηματικό Συνέδριο «Πράσινες Καινοτόμες Τεχνολογίες», ενώ το βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος παρέθεσε δείπνο προς τιμήν του Πολωνού Προέδρου  και Πολωνών και Ελλήνων επιχειρηματιών.

     Οι δύο Πρόεδροι επιβεβαίωσαν το εξαιρετικό κλίμα στις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Πολωνίας και μίλησαν για το μέλλον και την προοπτική της ισχυρής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στη συνέχεια, συζήτησαν με Πολωνούς και Έλληνες επιχειρηματίες, τονίζοντας ότι ο διαρκής διάλογος μεταξύ των δύο χωρών είναι ιδιαίτερα επωφελής, για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων αλλά και για την εμβάθυνση της συνεργασίας μας σε τομείς ενδιαφέροντος όπως η οικονομία, το εμπόριο, η ενέργεια, οι επικοινωνίες και οι μεταφορές. 

     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. τον Ιούνιο του 2016 ίδρυσε την Olympia Electronics Polska στη Βαρσοβία, με επικεφαλή τον κ. Γιώργο Αθανασιάδη, έχοντας ως στόχο να προμηθεύσει με τα προϊόντα της, την μεγάλη αγορά της Πολωνίας. Η Πολωνία άλλωστε αποτελεί ένα από τα ελκυστικά επιχειρηματικά περιβάλλοντα για επενδύσεις, καθώς είναι η πέμπτη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης, αποτελεί μία αγορά που δίνει πρόσβαση σε εκατομμύρια καταναλωτές και βρίσκεται στο κέντρο της Ευρώπης. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. παράγει καινοτόμα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας και τα εξάγει σε 72 χώρες του εξωτερικού. 

 

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».