Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Μια ακόμη νίκη για τις Πιερίδες Μούσες– Νίκησαν στην Κατερίνη τις Ασπρόμαυρες Αμαζόνες Γιαννιτσών 4-2

 ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: 2η Αγωνιστική – Δεύτερη νίκη

Μια ακόμη νίκη για τις Πιερίδες Μούσες– Νίκησαν στην Κατερίνη τις Ασπρόμαυρες Αμαζόνες Γιαννιτσών 4-2


Δεύτερη νίκη για την ομάδα των Πιερίδων Μουσών. Νίκησαν στον εντός έδρας αγώνα την ομάδα των Γιαννιτσών «Ασπρόμαυρες Αμαζόνες».


Από την εξέλιξη του αγώνα φάνηκε πως οι Πιερίδες Μούσες χωρίς να «πιάσουν» την κανονική τους απόδοση, είχαν την υπεροχή σ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είχαν πολλές ευκαιρίες, έχασαν μάλιστα και πέναλτι αλλά επικράτησαν εύκολα με 4-2. Τα γκολ για μια φορά ακόμη πέτυχαν οι Γεωργία Μεντενίδου και Γιώτα Γκούτζα.


Η ομάδα των Πιερίδων Μουσών μετρά δύο νίκες σε αντίστοιχους αγώνες και αρχίζει να αισιοδοξεί για μια καλή πορεία στον 2ο Όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.


Στο διάλειμμα του ημιχρόνου όπως έχει καθιερώσει η διοίκηση των Πιερίδων Μουσών, στους εντός έδρας αγώνες, κλήρωσε ένα δώρο για τους φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο. 


Αυτή τη φορά το δώρο ήταν ένα κομψό έπιπλο τηλεόρασης – προσφορά του πολυκαταστήματος «Spiti Mas» και νικητής αναδείχτηκε ο κ. Δημήτριος Σκαμπαρδώνης. 


Το Δ.Σ. ευχαριστεί το πολυκατάστημα του Συνεταιρισμού Ξυλουργών Πιερίας  «Spiti Mas» για την προσφορά του δώρου. Ευχαριστεί επίσης τον εταιρεία «Ξάφης  Ηλιακά συστήματα – Θερμοσίφωνες» για την προσφορά αθλητικού υλικού στην ομάδα.


Επόμενος αγώνας για τις Πιερίδες Μούσες είναι εκτός έδρας στα Τρίκαλα στις 10 Δεκεμβρίου, με αντίπαλο ομάδα «Νέες Τρικάλων ΑΣ»