Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Πρεμιέρα της Δημοτικής Κινηματογραφικής μας Λέσχης στο Ασβεστοχώρι με Μπραντ Πιτ και Μαριόν Κοτιγιάρ!

Ιγνάτιος Καϊτεζίδης: «Και φέτος προσφέρουμε υψηλού επιπέδου πολιτιστικά προϊόντα με 13 ποιοτικές ταινίες» - Πρεμιέρα στο Ασβεστοχώρι με Μπραντ Πιτ και Μαριόν Κοτιγιάρ
 
 Κινηματογραφική πρεμιέρα με γεύση από την Καζαμπλάνκα του 1942 που προσφέρει η κατασκοπευτική ταινία «Σύμμαχοι» του Ρόμπερτ Ζεμέκις και πρωταγωνιστές τους Μπραντ Πιτ και Μαριόν Κοτιγιάρ κάνει τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη και η Δημοτική Κινηματογραφική Λέσχη Ασβεστοχωρίου.
 
Για τρίτη συνεχή χρονιά στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, στις 8 το βράδυ και με ελεύθερη είσοδο οι σινεφίλ του Ασβεστοχωρίου, αλλά και των γύρω περιοχών θα μπορούν να παρακολουθήσουν μέχρι το Μάρτιο 13 σημαντικές και καινούργιες ταινίες του διεθνούς κινηματογράφου.

Από την κοινωνική ταινία «Χιόνι πάνω στους κέδρους» με τον Ιθαν Χοκ, την ισπανική αστυνομική περιπέτεια «Αόρατος επισκέπτης» και την ιταλική κωμωδία «Που πάω, Θεέ μου» με τον Κέκο Ζαλόνε, μέχρι την κοινωνική ταινία «Gran Torino» του Κλιντ Ίστγουντ και τον Άντονι Χόπκινς στο «Καρδιές στην Ατλαντίδα» και την αμερικανική αστυνομική περιπέτεια «Στα ίχνη του ανέμου» με τον Τζέρεμι Ρένερ.

«Και φέτος το χειμώνα προσφέρουμε στο δήμο μας ποιοτικές ταινίες για κάθε γούστο, με τη λειτουργία των χειμερινών κινηματογραφικών μας λεσχών. Είμαστε περήφανοι επειδή έχουμε δημιουργήσει στο δήμο μας το μεγαλύτερο δίκτυο κινηματογραφικών λεσχών. Με τα δύο θερινά σινεμά, που λειτουργούν εδώ και πολλά χρόνια στο Πανόραμα και την Πυλαία με μεγάλη επιτυχία και τις κινηματογραφικές λέσχες, στο Ασβεστοχώρι και στο Πανόραμα, που έχουν γίνει στέκι για τους σινεφίλ του δήμου μας.

Εύχομαι και φέτος καλές και ποιοτικές προβολές στις 13 ταινίες που θα παρουσιαστούν στο Ασβεστοχώρι», τονίζει ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.
Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα των Κινηματογραφικών Λεσχών μπορείτε να βρείτε στο site του δήμου (www.pilea-hortiatis.gr) και στο fb στο προφίλ που έχει η κάθε κινηματογραφική λέσχη.