Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

ΚΟΜΠΡΕΜΙ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Μπορεί η << χρυσή αυγή >> μέσα στα σκοτάδια να ξυλοφορτώνει ξένους εργάτες από το Πακιστάν, να δολοφονεί, να
εκφοβίζει και να τραμπουκίζει, αλλά φαίνεται με το πολιτικό προσωπικό και την άρχουσα τάξη του Πακιστάν μια χαρά συνδιαλέγεται.
Επίσκεψη του πρέσβη του Πακιστάν είχαμε πριν λίγο καιρό στα γραφεία της << χρυσής αυγής >> στην βουλή και προσπάθησε να μην την γνωστοποιήσει, αφού δεν έβγαλε κανένα δελτίο τύπου για αυτή την επίσκεψη. Μετά από λίγες μέρες το στέλεχος της << χρυσής αυγής >> Ηλίας Παναγιώταρος βρέθηκε καλεσμένος σε εκδήλωση της Πακιστανικής πρεσβείας, με τον πρέσβη του Πακιστάν να κάνει λόγο << ότι είναι ευχάριστη συνεργασία της χρυσής αυγής με την πρεσβεία του Πακιστάν>>.
Η << χρυσή αυγή >> είναι αυτή, που μέσα στην Ελληνική βουλή, μέσο της βουλευτής της Ζαρούλια, χαρακτήριζε τους φτωχούς και κατατρεγμένους πρόσφυγες και μετανάστες από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, την Σύρια, κ. α << υπάνθρωπους >>.
Αυτό όμως δεν ενοχλεί καθόλου την << χρυσή αυγή >>, να έχει σχέσεις με την άρχουσα τάξη του Πακιστάν και να αξιοποιηθεί αυτή η σχέση  σαν πλυντήριο για ξέπλυμα της, για την ρατσιστική ρητορεία της , της ρατσιστικές επιθέσεις, για να πλασαριστεί στο αστικό πολιτικό σκηνικό σαν πιο <<ήπια>> δύναμη και να πάρει μέρος στις διάφορες διεργασίες αναμόρφωσης του, με στόχο τον εγκλωβισμό και την χειραγώγηση των  λαϊκών δυνάμεων, στα όρια του συστήματος.
Αποδεικνύετε για άλλη μια φορά, ότι η << χρυσή αυγή >> βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία, προωθείται σαν δύναμη εφεδρική από  το σύστημα, για  να αποτελεί ανάχωμα στην ριζοσπαστικοποίηση εργατικών - λαϊκών δυνάμεων, στην λαϊκή πάλη ενάντια στις πολιτικές του κεφαλαίου, να  βάζει εμπόδια στην χειραφέτηση του λάου, από την αστική πολιτική, αστική ιδεολογία και να  κάνει απροκάλυπτο και χυδαίο αντικομουνισμό.
 Κανένα αστικό λίφτινγκ δεν αλλάζει τον χαρακτήρα της ναζιστικής αυτής οργάνωσης, που ξέρει να υπερασπίζεται σθεναρά τα μεγάλα αφεντικά, το κεφάλαιο, τους καπιταλιστές.
Η << χρυσή αυγή >> είναι οργάνωση αντιδραστική, αντιλαϊκή, είτε στα παρασκήνια που της αρέσει να παίζει, είτε όχι, εχθρεύεται τα εργατικά – λαϊκά συμφέροντα, υπονομεύει και προβοκάρει της εργατικές – λαϊκές οργανώσεις, τους αγώνες του λαού για καλύτερη ζωή και τον καλεί να σκύβει το κεφάλι στα μεγάλα αφεντικά, να μην διεκδικεί  δικαιώματα, να μην παλεύει, να μη αγωνίζεται, όπως κάνει στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος και όχι μόνο.
Ο λαός έχει πολλά εχέγγυα για τον χαρακτήρα και τον ρόλο της ναζιστικής οργάνωσης της << χρυσής αυγής >>, που πρέπει να απομονωθεί από παντού, από τους χώρους δουλειάς, της υπηρεσίες, τα σχολεία, της γειτονιές, της συνοικίες, τα χωριά και να οργανώσει ο λαός την δική του κοινωνική συμμαχία, που θα στείλει τους φασίστες και το σύστημα που τους γεννάει εκεί που ανήκουν, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.


Σαββίδης Παναγιώτης