Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Άψογη συνεργασία του Νοσοκομείου με την Αντιπεριφερειάρχη Σ. Μαυρίδου

Άψογη συνεργασία του Νοσοκομείου με την Αντιπεριφερειάρχη Σ. Μαυρίδου. Ικανοποίηση για το έργο ηλεκτροφωτισμού που πραγματοποιήθηκε

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης και ο Διοικητής  κ. Ανέστης Μυστρίδης εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου για την άψογη συνεργασία που υπάρχει, και την επίλυση από πλευράς της σημαντικών ζητημάτων  που άπτονται της αρμοδιότητας της, και βελτιώνουν τις συνθήκες πρόσβασης του νοσοκομείου Κατερίνης.
Το έργο
Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας η εγκατάσταση δεκατριών (13) ιστών οδοφωτισμού, που τέθηκαν σε λειτουργία στις  27-10-2017,  από τον 2ο κόμβο Κεραμιδίου προς το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, ολοκληρώνοντας την επέκταση του ηλεκτροφωτισμού στην περιοχή και διασφαλίζοντας συνθήκες ασφαλούς κυκλοφορίας, προϋπολογισμού 200 χιλιάδων ευρώ.
«Παρεμβάσεις  μεγίστης σημασίας»
Όπως έχει τονίσει επανειλημμένως  η Αντιπεριφερειάρχης κα Μαυρίδου «πρόκειται για παρεμβάσεις μεγίστης σημασίας, που διασφαλίζουν τόσο στο κοινό εύκολη και ασφαλή  προσπελασιμότητα στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης-αποδεικνύοντας το ανθρώπινο πρόσωπο και την κοινωνική ευαισθησία που χαρακτηρίζει την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας- όσο και στους πολίτες και επισκέπτες  της Πιερίας γενικότερα, που χρησιμοποιούν το οδικό δίκτυο της περιοχής, τις απαραίτητες συνθήκες για άνετες και πρωτίστως ασφαλείς μετακινήσεις».



           Ο Διοικητής

                                                                             Ανέστης Μυστρίδης