Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Ο Θανάσης Στράντζαλης δίνει το στίγμα για τη Νίκη Αιγινίου...

Οι προπονητές της Volley League «Πάμε Στοίχημα» δίνουν το στίγμα της 50ης έκδοσης του επαγγελματικού πρωταθλήματος που αρχίζει το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017.

Οι προπονητές μετά την καθιερωμένη  συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο στα γραφεία της ΕΣΑΠ έκαναν τις εκτιμήσεις τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος στον χαιρετισμό του είπε: «Είμαι πιο σοφός από την συνάντηση με τους προπονητές και ικανοποιημένος που έχουμε δώσει λύσεις σε πολλά και μεγάλα προβλήματα. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά και όλες οι ομάδες θα είναι στους αγωνιστικούς χώρους για να δώσουν ένα θέαμα που περιμένει όλος ο κόσμος του βόλεϊ. Περάσαμε δύσκολο καλοκαίρι, αλλά θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά και θα έχουμε ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό, με ομάδες που έχουν ενισχυθεί. Μέσω του ελεύθερου σήματος της ΕΡΤ το βόλεϊ θα μπει σε όλα τα σπίτια. Η ΟΠΑΠ είναι η εταιρία που μας στηρίζει από συστάσεως της ΕΣΑΠ. 

Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να αποζημιωθεί ο κόσμος και στο τέλος της σεζόν να συζητάμε για το τόσο ωραίο πρωτάθλημα το οποίο θα διεξάγουμε. Κάθε διοργανώτρια αρχή, αυτό που θέλει είναι ένα αξιόπιστο πρωτάθλημα, πολύ υψηλού επιπέδου. Να μην υπάρχουν προβλήματα, σκηνές βίας, να έχουμε ωραία γήπεδα. Η VolleyLeagueείναι η βιτρίνα του ελληνικού βόλεϊ και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε την ώθηση, ώστε να δούμε ακόμα καλύτερες μέρες. Η ΕΕΑ, έχει εγκρίνει τη συμμετοχή δέκα ομάδων. Έχουν μείνει εκκρεμότητες με τον ΠΑΟΚ και τον Εθνικό. Μέχρι αύριο θεωρώ ότι οι δύο ομάδες θα συμπληρώσουν τα χαρτιά που λείπουν. Είμαστε κοντά στις ομάδες. Κάθε χρόνο η ευχή είναι να είμαστε και οι δώδεκα χωρίς προβλήματα. Η συμφωνία που έχουμε κάνει με την ΕΡΤ είναι για δύο αγώνες. Ο ένας θα είναι Σάββατο και ο άλλος Δευτέρα».

Οι προπονητές των ομάδων (εκτός του ΠΑΟΚ που είναι στην διαδικασία αναζήτησης προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Χόρχε Ελγκέτα) αναφέρθηκαν στο νέο πρωτάθλημα:

Θανάσης Στράντζαλης: «Η παραμονή και το ταξίδι»

Ο προπονητής του ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου Θανάσης Στράντζαλης δήλωσε: «Μπαίνουμε σε ένα πολύ ανταγωνιστικό, σκληρό και απρόβλεπτο πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι η παραμονή. Είναι ένας μεγάλος στόχος για τη Νίκη αλλά θέλουμε να ζήσουμε και το ταξίδι στην κατηγορία. Περιμένουμε τον κόσμο του Αιγινίου να μας στηρίξει». 


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ