Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Γι' αυτό δεν αγοράζουν μετοχές οι Γερμανοί στον Αιγινιακό

Ο Θωμάς Σβαρνόπουλος αποκαλύπτει στο FL News τον λόγο που έκαναν πίσω οι Γερμανοί επενδυτές, ωστόσο διευκρινίζει ότι παραμένει η συνεργασία σε επίπεδο παικτών.
«Οχι» στην αγορά μετοχών, «ναι» στη συνεργασία... Αυτά είναι τα νέα δεδομένα στη σχέση του Αιγινιακού και των Γερμανών επενδυτών σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας (και διαμεσολαβητή σε αυτή την ιστορία) Θωμά Σβαρνόπουλο.
Εξήγησε μάλιστα στο FL News (που αποκάλυψε το θέμα στις 16/10 το θέμα) τον λόγο για τον οποίο έκαναν πίσω οι επενδυτές. «Κάθε μέρα αλλάζουν πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέπουν ότι δεν μπορούν να κάνουν προγραμματισμό. Δεν έχει ξεκινήσει ακόμη το πρωτάθλημα και δεν μπορούν να δείξουν τους παίκτες που έφεραν. Πώς θα πωληθούν αν δεν διεξάγονται αγώνες για να τους δουν οι σκάουτερς; Λένε δεν βάζουμε άλλα χρήματα. Δεν θα αγοράσουμε μετοχές».
Διευκρίνισε, πάντως, ο Σβαρνόπουλος ότι η συνεργασία σε επίπεδο παικτών παραμένει: «Έχουν φέρει τον Σισέ και περιμένουμε τον Μάιγκα. Εγινε προσπάθεια και για Κουλιμπαλί, Τραορέ, Μπαγκαγιόκο. Δεν παίρνουν πίσω τους παίκτες που έφεραν. Ο Αιγινιακός καλύπτει τους μισθούς και οι Γερμανοί επενδυτές τα υπόλοιπα. Στο μέλλον θα φέρουν κι άλλους παίκτες».
Από κει και πέρα για τη δική του σχέση με τον Αιγινιακό σημείωσε πως «παραμένω ως τεχνικός διευθυντής. Είμαι ευχαριστημένος, γιατί έχουμε στήσει μία υγιή ομάδα. Θα ήμουν πιο ικανοποιημένος αν είχε αρχίσει το πρωτάθλημα και προτείναμε παίκτες. Να έρχονταν σκάουτερ να τους δουν».