Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Ομιλία για τη μάχη των Θερμοπυλών έγινε την Τετάρτη 26 Ιουλίου στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας

 Την Τετάρτη 26 Ιουλίου στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας, ο συναγωνιστής Νίκος Χρυσομάλλης ενημέρωσε τους φίλους του κινήματος για
τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και κυρίως για το γαϊτανάκι ψεμάτων και ανακριβιών της Δεξιάς ότι η Χρυσή Αυγή ευνοείται από τον Σύριζα και της Αριστεράς ότι η ΧρυσήΑυγή συμπλέει με τη Νέα Δημοκρατία. Αν δεν ήταν τραγικά αυτά τα ψεύδη θα μπορούσαν να είναι κωμικά, γιατί η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται μόνη εναντίον όλων των κομμάτων της διαφθοράς, εναντίον όλων των κομμάτων που υποστηρίζουν τα μνημόνια, εναντίον των κομμάτων που ξεπουλάνε την πατρίδα.


Στη συνέχεια ο συναγωνιστής Γιώργος Χαϊδαλής πραγματοποίησε την ομιλία της ημέρας με θέμα τη μάχη των Θερμοπυλών. Το αιώνιο παράδειγμα θυσίας υπέρ της πατρίδος, υπέρ του τρόπου ζωής που έχεις, υπέρ του πολιτισμού σου και εναντίον της βαρβαρότητος, εναντίον της επιβολής ενός ξένου τρόπου ζωής και ενός ξένου ΄΄πολιτισμού΄΄ όπως ήταν ο περσικός. Οι συνθήκες μοιάζουν πολύ με το παρόν της Ελλάδος, όπου συντελείται μια ΄΄βαρβαρική εισβολή΄΄ στοιχείων ξένων εθνικά, θρησκευτικά, πολιτισμικά και αξιακά από τα ήθη και τις αξίες της Ελλάδος μας.


Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε πολιτική δράση με ανάρτηση πανό σε κεντρικές αρτηρίες της Κατερίνης.