Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Προκήρυξη μεταπτυχιακού «Σύγχρονα Συστήματα Τηλεπικοινωνιών, Τεχνολογίες Διαδικτύου και Ασφάλεια Συστημάτων» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Σύγχρονα Συστήματα Τηλεπικοινωνιών, Τεχνολογίες Διαδικτύου και Ασφάλεια Συστημάτων»
του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και του Τμήματος Πληροφορικής της Σχολής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πειραιώς καλωσορίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιάτους ενδιαφερόμενους και νέους υποψήφιους το οποίο θα λειτουργήσει από το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018. Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων διαρκεί από 30/05/2017 έως και 10/07/2017.
Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί, μετά από επιλογή, κατά προτεραιότητα πτυχιούχοι Τμημάτων Πληροφορικής, Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε., Μηχανικών Τ.Ε., Πολυτεχνείων ή Πολυτεχνικών Σχολών, Θετικών ή Τεχνολογικών Επιστημών ή/και άλλων συναφών ειδικοτήτων, καθώς και πτυχιούχοι Πανεπιστημίων, Πολυτεχνείων ή Πολυτεχνικών Σχολών και ΤΕΙ ή Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. της ημεδαπής, και ΑΕΙ της αλλοδαπής.
Το Π.Μ.Σ. θα λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, Παρασκευή και Σάββατο έτσι ώστε να δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης σε εργαζόμενους.
Σκοπός του ΠΜΣ «Σύγχρονα Συστήματα Τηλεπικοινωνιών, Τεχνολογίες Διαδικτύου και Ασφάλεια Συστημάτων» είναι η παροχή εκπαίδευσηςκαι εξειδικευμένης γνώσης στους φοιτητές τους πάνω στους τομείς των συστημάτων επικοινωνιών, των τεχνολογιών διαδικτύου και της ασφάλειας συστημάτων. Το όραμα είναι η δημιουργία ικανών επιστημόνων και ερευνητών που θα ανταποκρίνονται με επιτυχία στις ιδιαίτερες επιστημονικές ανάγκες που προκαλεί η ταχύτατη εξέλιξης της επιστήμης της πληροφορικής, προάγοντας και στηρίζοντας την έρευνα.
Τα δικαιολογητικά υποψηφιότητας γίνονται από Δευτέρα έως Πέμπτη, ώρες 11:00-13:00 στη γραμματεία του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. του, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας (Καστοριά) ή με αποστολή συστημένου φακέλου στη Διεύθυνση Περιοχή Φούρκα 52100 Καστοριά (Στοιχεία Επικοινωνίας: Τηλ. 2467087062, Φαξ 2467087063, email: msc-inf@teiwm.gr
Περισσότερες πληροφορίες στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:informatics-msc.teiwm.gr και https://goo.gl/J4lrGv