Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Στην Καρίτσα συνεδρίασε η ΔΗΜ.Τ.Ο. ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

 Στην Καρίτσα συνεδρίασε την Πέμπτη το βράδυ η Δημοτική Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Δίου-Ολύμπου.

Στο πλαίσιο των ανοικτών συνεδριάσεων στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες Δίου-Ολύμπου, τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. κο Πυρόβολο Θεόδωρο, με χαρά δέχθηκαν την παρουσία τόσο του βουλευτή του κόμματος κου Κώστα Κουκοδήμου, όσο και της πρώην βουλευτού κας Άννας Μάνη, του πρώην νομάρχη Γιώργου Παπαστεργίου, του προέδρου της ΝΟΔΕ Γιάννη Κουρινιώτη, των μελών της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος κ.κ. Θανάση Λιακόπουλου και Λευτέρη Μωησιάδη.


Την συνεδρίαση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους οι τοπικοί δημοτικοί σύμβουλοι και Αντιδήμαρχοι κ.κ. Διονύσης Φόλιος και Σταύρος Χαρέλας, καθώς και ο πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Καρίτσας κος Στέργιος Πατρής.
Η παρότρυνση όλων για συνέχιση και διεύρυνση -ως προς τη συμμετοχή- των συγκεκριμένων κομματικών εκδηλώσεων ως αιτία και αφορμή για την επαναδραστηριοποίηση στελεχών που παραμένουν σε αδράνεια και κυρίως την ενεργοποίηση των νέων του κόμματος, παρά τις δυσμενείς πολιτικές συνθήκες (αποστασιοποίηση), αποτέλεσε το σημαντικότερο κέρδος μιας συνάντησης που περιείχε τα στοιχεία τόσο του προβληματισμού όσο και της αισιοδοξίας για το μέλλον.


Για τη ΔΗΜ.Τ.Ο.
Δίου-Ολύμπου
Τομέας Επικοινωνίας