Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στην 1η Επαρχιακή οδό Κατερίνης-Παραλίας ενόψει και της θερινής τουριστικής περιόδου

 Εκτεταμένες εργασίες αποψίλωσης χόρτων, κοπής κλαδιών και καθαρισμού στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας ,υλοποιούνται
από συνεργεία της Υποδιεύθυνσης  Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, με στόχο την καλύτερη ορατότητα των οδηγών και τις ασφαλείς μετακινήσεις τους.

Στην 1η Επαρχιακή οδό Κατερίνης-Παραλίας αποπερατώθηκαν παρεμβάσεις που αφορούσαν αποψίλωση χόρτων, κοπή κλαδιών και καθαρισμό των νησίδων και ερεισμάτων με αποκομιδή απορριμμάτων αλλά και αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού με αλλαγές λαμπτήρων σε όλα τα φωτιστικά σώματα που είχαν σημειωθεί βλάβες και φθορές, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα κατά τη διέλευση τις νυχτερινές ώρες.


Πάντα με γνώμονα ένα ασφαλές οδικό δίκτυο η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας πραγματοποιεί εργασίες  που περιλαμβάνουν αποκαταστάσεις οδοστρώματος, διαγραμμίσεις οδικών δικτύων και διαβάσεων, αντικατάσταση κατεστραμμένων σημάτων και στηθαίων ασφαλείας, τοποθέτηση πινακίδων, βαφή κρασπέδων και κιγκλιδωμάτων γεφυρών κ.ά..


«Ενόψει και της θερινής τουριστικής περιόδου πραγματοποιούμε σειρά εργασιών σε τμήματα του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς μας κυρίως για τη διασφάλιση ασφαλών συνθηκών οδήγησης και τη βελτίωση της αισθητικής εικόνας της περιοχής» υπογραμμίζει η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα. Σοφία Μαυρίδου.