Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

«ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΚΗΝΗ»: ΝΟ ΕΧΙΤ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ριSκο

«ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΚΗΝΗ»: ΝΟ ΕΧΙΤ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ριSκο

Με το έργο ΝΟ ΕXIT (“Κεκλεισμένων των θυρών”) από τη θεατρική ομάδα ριSκο, συνεχίζεται το πρόγραμμα του φεστιβάλ «Ανοιχτή Σκηνή-Θεατρικές φωνές της πόλης», που διοργανώνει για έκτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017, στις 21.00, στο Δημοτικό Θέατρο «Άνετον- Σκηνή Νίκος Ναουμίδης»  (Παρασκευοπούλου 42, τηλ. 2310 869869).

Λίγα λόγια για το έργο:
Το ΝΟ ΕXIT βασίζεται στο κλασικό κείμενο του Ζαν Πωλ Σαρτρ με ένα σύγχρονο και τραγικά επίκαιρο θέμα, την προσωπική ελευθερία σε σχέση με τα όρια της. Με πολύ χιούμορ, που μερικές φορές ξεπερνά τα όρια της ιλαροτραγωδίας, οι τρεις «χαρακτήρες» του έργου σε ένα κλειστοφοβικό περιβάλλον, οδηγούνται σταδιακά στην «αλληλοεξόντωσή» τους, που δεν είναι τίποτε άλλο από την παραδοχή της δυσκολίας της ειλικρινούς επικοινωνίας και της κατάρρευσης της προσωπικής εικόνας μέσα από το βλέμμα του άλλου.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Οικονόμου
Σκηνικά : Ομάδα ριSκο
Κοστούμια: Χριστίνα Μανώλα
Μουσική επιμέλεια: Βαγγέλης Οικονόμου
Φωτισμοί : Στράτος Κουτράκης

Διανομή: Χρήστος Μαυρίδης, Δημήτρης Τσάκας, Ορέστης Παλιαδέλης, Λίλη Λαμπούδη, Έλενα Δαμίγου

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται στα 10€ (κανονικό), 7€ (φοιτητικό, ομαδικό οκτώ ατόμων) και 5€ (ανέργων). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 6943 649009.