Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

H ΠΑΕ Αιγινιακός συγχαίρει το νέο Δ.Σ. της ΕΠΣ Πιερίας - Με αλλαγές στη Ριζούπολη - Αναβολή στον αθλητικό δικαστή

Η ΠΑΕ Αιγινιακός συγχαίρει τη νέα διοίκηση της ΕΠΣ Πιερίας
και εύχεται στον Στέργιο Τόκα και τους συνεργάτες του καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους!



Αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Αιγινιακού ενόψει Απόλλωνα. Αναβολή στον αθλητικό δικαστή.
Δύσκολη αποστολή περιμένει τον Αιγινιακό την Κυριακή (26/03, 15:00). Η ομάδα της βόρειας Πιερίας δοκιμάζεται στη Ριζούπολη απέναντι στον πρωτοπόρο Απόλλωνα και καλείται να δείξει ότι άφησε πίσω της την πολύ κακή εμφάνιση της Καρδίτσας. Ωστόσο, όπως τόνισε ο τεχνικός, Γιάννης Βλάχος, οι «κυανόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να παλέψουν παντού για βαθμούς, οπότε στόχος τους είναι να δείξουν ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.
Δεδομένων των απουσιών των τιμωρημένων Ζούρκου, Πατράλη και του Πασαλίδη που έχει υποχρεώσεις με την Ελπίδων, η τεχνική ηγεσία θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Υπενθυμίζεται η αποστολή: Τόλιος, Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Λιόλιος, Αντωνιάδης, Γιαζιτζόγλου, Παντεκίδης, Γιοσανγκίμ, Μουκίδης, Κυριλλίδης, Φασίδης, Μήλιος, Σκραπάρας, Ρανγκέλοφ, Μπουρντουζάν, Ζγκούρι, Παπαδόπουλος.
Την Παρασκευή (24/03) είχε προγραμματιστεί η απολογία της ΠΑΕ, γιατί στο παιχνίδι με τον Άρη δεν ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα προπονητής, κάτοχος UEFA Pro. Ωστόσο, το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι η υπόθεση πήρε αναβολή για τις 31 Μαρτίου έπειτα από σχετικό αίτημα του νομικού, Βαγγέλη Χατζηιωάννου, ο οποίος δεν μπορούσε να δώσει το «παρών»