Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Συγχαρητήρια στην Πρόεδρο μας

Στις αρχαιρεσίες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας που πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 συμμετείχε και η πρόεδρος του Δ.Σ. των ΠΙΕΡΙΔΩΝ
ΜΟΥΣΩΝ κ. Παρασκευή Ζιώγα η οποία και εκλέχτηκε στα αναπληρωματικά μέλη συγκεντρώνοντας 40 ψήφους.

Η κ. Ζιώγα μετά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, την συγκρότησης της Εκτελεστικής Επιτροπής και των άλλων Επιτροπών της ΕΠΣ Πιερίας δήλωσε:
«Συμμετείχα σ’ αυτή τη διαδικασία από την αρχή στο πλευρό του Γιάννη Συμεωνίδη και παρά την ακύρωση της συμμετοχής του στις αρχαιρεσίες ο συνδυασμός κατάφερε να επικρατήσει με επικεφαλής τον κ. Αστέριο Τόκα. Ευχαριστώ όλους τους εκπροσώπους των ομάδων που με ψήφισαν. Από την θέση της Προέδρου της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου θέλω να προσφέρω στο γυναικείο ποδόσφαιρο της Πιερίας με την πίστη πως είναι ένα τμήμα του ποδοσφαίρου το οποίο έχει μέλλον και προοπτικές. Με ενότητα και ευγενή άμιλλα, από τα υπάρχοντα σωματεία, με κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Πιερία, θα καταφέρουμε σημαντικές επιτυχίες».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ο.Γ. «ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ» συγχαίρει τη νέα Διοίκηση και τον νέο Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας  κ. Αστέριο Τόκα και εύχεται πάντα επιτυχίες.