Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Δημόσια συγγνώμη από τον Δημήτρη Μελισσανίδη ζήτησε ο Δημήτρης Ελευθεριάδης ο οποίος αποσύρθηκε από τις εκλογές της ΕΠΟ - Γρίφος με την υποψηφιότητά του στις εκλογές της ΕΠΣ Πιερίας

Απολογήθηκε στον Τίγρη ο Ελευθεριάδης!


Ο επίδοξος αντικαταστάτης του Γκιρτζίκη, που αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τις εκλογές της ΕΠΟ, ζήτησε σήμερα δημόσια συγγνώμη από τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Σε δημόσια απολογία για την αναφορά του ονόματος του Δημήτρη Μελισσανίδη προχώρησε ο Δημήτρης Ελευθεριάδης. Πρόκειται για τον άνθρωπο που επέλεξε η προηγούμενη κατάσταση της ΕΠΟ ως υποψήφιο για τις εκλογές, ο οποίος αναγκάστηκε τελικά να αποσυρθεί από την κούρσα των εκλογών, για να γλιτώσει την δεδομένη ήττα του.
Στην δήλωση που έκανε ο Ελευθεριάδης είχε υποστηρίξει ότι τον Οκτώβριο θα κέρδιζε τις εκλογές αν γίνονταν, αλλά αυτές αναβλήθηκαν με κινήσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη. Λίγες ώρες αργότερα, αποφάσισε να προχωρήσει σε δημόσια δήλωση στην οποία ανέφερε τα εξής: «Με δημόσια τοποθέτησή μου σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκα στην αμετάκλητη απόφαση μου να απέχω από την διεκδίκηση της προεδρεία στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Αναφερόμενος στην διαρκή κωλυσιεργία για αναβολή των αρχαιρεσιών πέρυσι τον Οκτώβριο αναφέρθηκα στον κ. Δημήτριο Μελισσανίδη ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την αναβολή των εκλογών και από λάθος ανέφερα το όνομα του, τον οποίο γνωρίζω προσωπικά και δεν είχα καμία πρόθεση να εμπλέξω.
Σημασία έχει πως η ευκαιρία για συνοχή στον χώρο του ποδοσφαίρου χάθηκε, προφανώς μαζί με τις ελπίδες αναβάθμισης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου».

Διαβάστε επίσης σχετικά άρθρα

Διαλύονται! Ο Ελευθεριάδης αποσύρθηκε και από τις εκλογές της ΕΠΟ!