Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Κατερίνη, Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Συνάντηση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας με την Κίνηση Προοδευτικών Πολιτών για την ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στην Κατερίνη, ύστερα από πρόσκληση της δεύτερης και δια του εκπροσώπου της, πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Μαγκριώτη.
Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια της πολιτικής λειτουργίας του ΠΑΣΟΚ Πιερίας και του ενδιαφέροντος που υπάρχει ώστε η οργάνωση να προσδώσει στην δράση της ουσία μέσα από ένα σχέδιο για την ανάπτυξη της Πιερίας και της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, εν γένει. 
Η κίνηση Προοδευτικών Πολιτών έχει κάνει μία σημαντική προγραμματική και πολιτική δουλειά πάνω στα θέματα που αφορούν στο σύνολο της Περιφέρειας και κάθε Νομού ξεχωριστά, και κύριο αντικείμενο της συζήτησης ήταν τόσο αναπτυξιακά θέματα του Νομού Πιερίας, όσο και της διασύνδεσης αυτών με τα ευρύτερα θέματα της Περιφέρειας. 
Μας παρουσιάστηκε αυτή η δουλειά, οι γενικές κατευθύνσεις για την ανάπτυξη της Περιφέρειας, αλλά και εξειδικεύσεις αυτών των κατευθύνσεων για την Πιερία, ασκήθηκε κριτική στην σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας, ενώ αναγνωρίστηκε από όλους η αναγκαιότητα για την ύπαρξη συγκροτημένου, συντονισμένου και δημιουργικού αντιπολιτευτικού λόγου για όλα τα θέματα που αφορούν το σύνολο της Περιφέρειας.
Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας θέλει να είναι δημιουργική στα θέματα του χώρου ευθύνης της και χρήσιμη για τους πολίτες. Ενδιαφέρεται για την ανάλυση, εξειδίκευση και ανάδειξη των κρίσιμων θεμάτων του Νομού, ιδιαίτερα δε εκείνων που προωθούν την ανάπτυξη. Στο πλαίσιο αυτό, ο πόρτες μας είναι ανοιχτές και ήταν χαρά μας να έχουμε μία συζήτηση που ενθαρρύνει, διευρύνει και, εν τέλει, βοηθάει ώστε να γίνει πράξη αυτή μας η θέληση.

Εκ της Γραμματείας