Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΙΕΚ ΑΛΦΑ : Δωρεάν σεμινάριο «Φτιάξε το δικό σου site: Joomla, Wordpress, SEO»

«ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ SITE: Joomla, Wordpress, SEO»
Δωρεάν σεμινάριο από τον Τομέα Πληροφορικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης


Ο Τομέας Πληροφορικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο με θέμα: «Φτιάξε το δικό σου site: Joomla, Wordpress, SEO», την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, ώρα 19.00, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9, Αίθουσα Διαλέξεων (1ος όροφος). Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κος Βασίλης Παναγιωτίδης, Πτυχιούχος Μηχανικός Πληροφορικής και Επικοινωνιών ΑΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ, Τμήμα Πληροφορικής & Επικοινωνιών και Κάτοχος εταιρίας παροχής υπηρεσιών εφαρμογών Πληροφορικής.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:
·         CMS Wordpress - joomla Διαφορές - Ομοιότητες - Δυνατότητες
·         Εγκατάσταση Joomla - Worpress σε live server 
·         Περιβάλλον Διαχείρισης (back end) Wordpress - Joomla
·         Δημιουργία eshop με joomla και wordpress 
·         Ενέργειες SEO (search engine optimization)

Το σεμινάριο έχει στόχο να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες το περιβάλλον ανάπτυξης ιστοσελίδων Joomla και Wordpress και να ενημερωθούν για τα βήματα που απαιτούνται για να κατασκευάσουν τη δικιά τους ιστοσελίδα χωρίς να κατέχουν γνώσεις προγραμματισμού. Επίσης θα γίνει ανάλυση του τρόπου λειτουργίας των μηχανών αναζήτησης (search engines) και η παρουσίαση των τεχνικών με τους οποίους θα αποκτήσουν οι ιστοσελίδες τους την υψηλότερη θέση στη κατάταξη των αποτελεσμάτων των αναζητήσεων στις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε : σπουδαστές και φοιτητές όλως των ειδικοτήτων, ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιώτες και σε όσους θέλουν να μάθουν τις απαραίτητες διαδικασίες για να στηθεί μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!

Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310552406